Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η Σκαλιώτισσα Fashion Editor , Αγγέλα Πιερή, μας προτείνει ένα look για το Σαββατοκύριακο!
Η Σκαλιώτισσα Fashion Editor , Αγγέλα Πιερή, μας προτείνει ένα look για το Σαββατοκύριακο!

Η Σκαλιώτισσα Fashion Editor , Αγγέλα Πιερή, μας προτείνει ένα look για το Σαββατοκύριακο!

Λέω, γι’ αυτό το σαββατοκύριακο, να σας προτείνω ένα δικό μου αγαπημένο look, που ευελπιστώ ν’ αρέσει εξίσου και σε εσάς!

Για τις χαλαρές λοιπόν πρωινές αλλά και απογευματινές βόλτες, προτείνω κάτι άνετο και πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα και ζεστό μιας και ο καιρός το απαιτεί!

Στο συγκεκριμένο outfit επιλέγω να παίξω με δύο χρώματα, το μαύρο και το καφέ, συνδυάζοντας όμως διαφορετικές αποχρώσεις και υλικά, ώστε το look ν’ αποκτήσει χρωματικά αλλά και στιλιστικά περισσότερο ενδιαφέρον!

· Επιλέγω skinny black jeans [Zara] συνδυασμένο με  μαύρο loose φόρεμα [La Retoude], υιοθετώντας έτσι την τάση dresses over trousers που τόσο πολύ βλέπουμε ότι λανσάρεται τη σεζόν AW 16/17!  Αντί του φορέματος, μπορείτε φυσικά να φορέσετε μια λιγάκι κοντύτερη μπλούζα σε φαρδιά γραμμή!

· Προσθέτω στο outfit μου ένα suede leather αμάνικο γιλέκο σε ανοιχτό καφέ [On parle de vous], για ζεστασιά αλλά και για να φωτίσω το σύνολο.

· Επιλέγω suede leather και γούνινα middle-cuff μποτάκια [Karma de Charme] σε απόχρωση κοντά σ’ αυτή του γιλέκου, ώστε το mix and match χρωμάτων και υλικών να κάθεται όμορφα στο μάτι!

·Ολοκληρώνω το outfit μ’ ένα oversized μάλλινο καμηλό παλτό [The Kooples], για να δώσω την απαραίτητη chic touché σ’ αυτή την urban smart casual εμφάνιση!

·Τέλος, για τσάντα επιλέξτε cross body ή shoulder bag σε σκούρο καφέ ή light grey και είστε έτοιμες για τις σαββατοκυριακάτικες σας βόλτες!

Φωτογραφίες: Λίνα Ψαίλα

Πηγή: eltopia.com.cy

Send this to a friend