Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ: Πώς να βγει από την 11άδα ο Γιωργαλλίδης;
ΑΕΚ: Πώς να βγει από την 11άδα ο Γιωργαλλίδης;

ΑΕΚ: Πώς να βγει από την 11άδα ο Γιωργαλλίδης;

Η ΑΕΚ έσπευσε να καλύψει το σημαντικό κενό του Μίνιο με την απόκτηση του Χουάν Πάμπλο, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις ο Αντώνης Γιωργαλλίδης δύσκολα θα του παραχωρήσει τη θέση.

Ο «άσος» της ομάδας της Λάρνακας ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΚ έφυγε με βαθμολογικό όφελος από το Τσίρειο. Αν και έχασε το «διπλό» στο φινάλε, ο Γιωργαλλίδης ήταν βράχος στην εστία της ομάδας του και απέτρεψε το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στο διάστημα της πίεσης της ΑΕΛ.

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, πιστεύαμε μέχρι τέλους ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακάς τους τα έπιανε όλα», ήταν η χαρακτηριστικά ατάκα του σκόρερ της ΑΕΛ, Μικέλ Αρουαμπαρένα στο Balla.

Ο «άσος» της ΑΕΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει στο γκολ του Αρουαμπαρένα, αλλά κράτησε έστω το βαθμό για την ομάδα του με την τρομερή απόκρουσή του ένα λεπτό μετά σε νέα κεφαλιά του Σάσι. Εκεί η ΑΕΛ είχε την κλασική ευκαιρία να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση, αλλά ο Γιωργαλλίδης έσωσε την ομάδα του από… πανωλεθρία.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είχε δείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά και την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΑΠΟΕΛ, μετά τον τραυματισμό του Μίνιο, και με βάση τις εμφανίσεις του φαντάζει απίθανο να χριστεί άμεσα βασικός ο Χουάν Πάμπλο.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend