Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τι να σου κάνει το ένα εκατομμύριο κύριε Βύρα…
Τι να σου κάνει το ένα εκατομμύριο κύριε Βύρα…

Τι να σου κάνει το ένα εκατομμύριο κύριε Βύρα…

Πόσους δρόμους της Λάρνακας να επιδιορθώσει ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας με διαθέσιμο κονδύλι μονάχα ένα εκατομμύριο ευρώ;

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση του οδοστρώματος στους πλείστους δρόμους της πόλης, ούτε το πενταπλάσιο κονδύλι να είχε στη διάθεσή του ο δήμος, πάλι ίσως να μην αρκούσε. Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στη δημαρχεία, ο κ.Βύρας επισκέφθηκε τρεις περιοχές για εξέταση προβλημάτων, την ενορία Προδρόμου και τους προσφυγικούς συνοικισμούς Αγίων Αναργύρων Α΄ και Β΄. Και στις τρεις αυτές περιοχές το πρώτο θέμα που έθιξαν οι κάτοικοι ήταν η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δρόμοι.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, η Λάρνακα χρειάζεται πολλά εκατομμύρια για να επιστρωθούν με πρέμιξ όλοι σχεδόν οι δρόμοι που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων. Κακά τα ψέματα, σχεδόν όλοι χρειάζονται επιδιόρθωση. Και δυστυχώς, τα έργα για το αποχετευτικό έχουν επιδεινώσει την κατάσταση.

Τι να προλάβεις να κάνεις μ’ ένα μόνο εκατομμύριο κ.Βύρα; Το ξέρουμε ότι παρέλαβες… χάος σ’ ότι αφορά την κατάσταση των δρόμων. Γι’ αυτό, θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες σε βασικές οδούς, να επιστρωθούν με άσφαλτο κάποιες λακκούβες και παράλληλα να αρχίσεις το ψάξιμο για μεγαλύτερα κονδύλια εν’ όψει των επόμενων χρόνων.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend