Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – «Είναι η τέταρτη φορά, κινδυνεύουμε» – Φωνάζουν οι κάτοικοι (video)
ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – «Είναι η τέταρτη φορά, κινδυνεύουμε» – Φωνάζουν οι κάτοικοι (video)

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – «Είναι η τέταρτη φορά, κινδυνεύουμε» – Φωνάζουν οι κάτοικοι (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, στις Αγγλισίδες της Λάρνακας, αναφέρει ο κοινοτάρχης της περιοχής.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/1), αγωγός που μεταφέρει νερό από την περιοχή Χοιροκητίας στην περιοχή Αμμοχώστου, μεγέθους 50 ιντσών, εξερράγη στην περιοχή Αγγλισίδες της Λάρνακας, με αποτέλεσμα να ανοίξει στην κυριολεξία η γη και να «καταπιεί» φορτηγό.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μεσημέρι και κάτι», ο κοινοτάρχης της περιοχής Σταύρος Νικολάου, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην περιοχή, αφού όπως τον είχαν ενημερώσει και οι πρώην κοινοτάρχες, είχε συμβεί ακόμα τρις φορές στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Ο αγωγός, μεταφέρει γύρω στους 1100 τόνους νερού, και όταν ξεχείλισε, όπως αναφέρει και πάλι με τον κ. Σταύρο Νικολάου στον Νικήτα Κυριάκου, το νερό κατέληξε στους δρόμους και στην κατοικημένη περιοχή, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν και ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε ο κοινοτάρχης των Αγγλισίδων, την ευθύνη για να διορθωθούν η ζημιές, την είχε το Υπουργείο Γεωργίας – Αγροτικής ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και το Τμήμα Υδάτων.

Δείτε στο Βίντεο το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για το όλο θέμα: 

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend