Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανόρθωση: Σήμερα τα σπουδαία
Ανόρθωση: Σήμερα τα σπουδαία

Ανόρθωση: Σήμερα τα σπουδαία

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας θα έχουμε εξελίξεις στην Ανόρθωση.

Σήμερα θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Ισμα Γκονσάλβες στην σκωτσέζικη Χαρτς, με την Ανόρθωση να παίρνει το ποσό τοων 200 χιλιάδων ευρώ μέχρι το τέλος της βδομάδας. Ο επιθετικός από τη Γουινέα-Μπισάου θα αγωνιστεί για τελευταία φορά αύριο κόντρα στον Ερμή και έπειτα θα αναχωρήσει για την Σκωτία και τη νέα του ομάδα.

Το θέμα με τον Αντρέ Άλβες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό οριστικά σήμερα, είτε με θετική, είτε με αρνητική κατάληξη. Με τον Βραζιλιάνο, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει συμφωνήσει προφορικά και περιμένει την ελευθερία του από την ΑΕΚ για να “κλείσει” η μεταγραφή του ως αντικαταστάτης του Ίσμα που φεύγει.

Επίσης, οι επαφές με τον Λίβιου Αντάλ θα συνεχιστούν και σήμερα. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Ρόνι Λέβι και το όλο θέμα θα κλείσει μάλλον σήμερα, με τις δύο πλευρές να ευελπιστούν σε θετική κατάληξη.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ένα δύσκολο αγώνα αύριο κόντρα στον Ερμή. Ο Ρόνι Λέβι έχει τις απουσίες των Καλντερόν και Καρλίτος, ενώ αμφίβολος είναι ο Καμπρέρα. Ο Ράγιος μάλλον επιστρέφει, ενώ Γιαννούλης και Μίτροβιτς θα κάνουν ντεμπούτο με την ομάδα.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend