Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Σας αρέσει αυτό το άθλιο θέαμα Πανιερώτατε;
Σας αρέσει αυτό το άθλιο θέαμα Πανιερώτατε;

Σας αρέσει αυτό το άθλιο θέαμα Πανιερώτατε;

Καλημέρα Πανιερώτατε Κιτίου Χρυσόστομε.

Σας αρέσει η θέα από το δωμάτιό σας στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου;

Το φωτογραφικό μας στιγμιότυπο δεν είναι από κάποιο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Είναι το εγκαταλειμμένο κομμάτι της πρώην Διανέλλειου Τεχνικής Σχολής, το οποίο το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε τη φαεινή ιδέα να αφήσει ερειπωμένο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, για να θυμίζει την ιστορικότητα του κτιρίου με τα προπύλαια.

Κι έτσι, έπειτα από αυτή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το κέντρο της Λάρνακας «κοσμεί» τα τελευταία χρόνια αυτό… το έκτρωμα. Διότι περί εκτρώματος πρόκειται. Όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς για τη Λάρνακα και τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχει εξευρεθεί μία λύση, ώστε να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος από το Υπουργείο Παιδείας με την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου. Και οι περίοικοι, αλλά και οι περιστατικοί είναι υποχρεωμένοι καθημερινά ν’ αντικρίζουν αυτό το άθλιο θέαμα.

Η ιστοσελίδα μας επανέρχεται στο θέμα, με την ελπίδα η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου και το νέο δημοτικό συμβούλιο να δουν «ζεστά» το ζήτημα της πρώην Διανέλλειου Τεχνικής Σχολής, ώστε να βρεθεί, επιτέλους, μία λύση και ο χώρος αυτός ν’ αξιοποιηθεί κατάλληλα προς το συμφέρον της πόλης.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend