Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ειδικός αστυνομικός για ναρκωτικά – Την γλίτωσε μ’ ένα… χιλιάρικο
Ειδικός αστυνομικός για ναρκωτικά – Την γλίτωσε μ’ ένα… χιλιάρικο

Ειδικός αστυνομικός για ναρκωτικά – Την γλίτωσε μ’ ένα… χιλιάρικο

Βαθιά το χέρι στην τσέπη υποχρεώθηκε να βάλει ειδικός αστυνομικός από την επαρχία Λάρνακας (πλέον είναι σε διαθεσιμότητα), ο οποίος ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον καταδίκασε σε χίλια ευρώ πρόστιμο, αφού κρίθηκε ένοχος, έπειτα από ακροαματική διαδικασία, στην κατηγορία ότι υποκίνησε άλλο πρόσωπο να του προμηθεύσει ναρκωτικά. Παράλληλα, το δικαστήριο αθώωσε και απάλλαξε τον κατηγορούμενο στις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε, οι οποίες αφορούσαν κατοχή κάνναβης και κοκαίνης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε… το 2011, όταν ο συγκεκριμένος ειδικός αστυφύλακας (τότε υπηρετούσε στην Α.Δ. Λάρνακας) συνελήφθη με την υποψία ότι επίτηδες τοποθέτησε ναρκωτικές ουσίες στο αυτοκίνητο της (τότε) εν διαστάσει συζύγου του για να την εκδικηθεί, επειδή είχαν διαφορές μεταξύ τους. Μέλη της ΥΚΑΝ είχαν λάβει γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ότι σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο έξω από υπεραγορά, υπήρχαν ναρκωτικά.

Το ερεύνησαν και όντως εντόπισαν ποσότητες κάνναβης και κοκαίνης. Η κοπέλα, ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, αρχικά συνελήφθη, ωστόσο μετέπειτα διαπιστώθηκε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με ναρκωτικά… Κατά τη διάρκεια της δίκης, κατέθεσε το πρόσωπο το οποίο υποκινήθηκε από τον κατηγορούμενο να του προμηθεύσει ναρκωτικά και η μαρτυρία κρίθηκε από το δικαστήριο αξιόπιστη.

Send this to a friend