Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η Σκαλιώτισσα που την έκανε… λαχείο μέσα από διαγωνισμούς στο Facebοοκ
Η Σκαλιώτισσα που την έκανε… λαχείο μέσα από διαγωνισμούς στο Facebοοκ

Η Σκαλιώτισσα που την έκανε… λαχείο μέσα από διαγωνισμούς στο Facebοοκ

Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δώρα αξίας πάνω από €5000 συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς εταιρειών στο Facebook. Ποια είναι και ποιο το μυστικό της…

Ονομάζεται Πέννυ Ηλία, ζει στη Λάρνακα, είναι μητέρα τριών παιδιών και από πέρσι τον Ιούνιο μέχρι και αυτή τη στιγμή, δηλαδή τους τελευταίους οκτώ μήνες, έχει κερδίσει δώρα αξίας 5000 ευρώ συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς εταιρειών στο Facebook!

Δώρα τα οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, διαμονή σε ξενοδοχεία στην Κύπρο, διατροφή σε εστιατόρια, παπούτσια, καλλυντικά και περιποιήσεις τύπου spa και gadget τεχνολογικά! Ό,τι θέλει δηλαδή μια γυναίκα για να ξεφύγει απ’ την καθημερινότητά της και κάτι πέρα από αυτό αφού μία φορά κέρδισε και… μια φουκού με όλα τα αξεσουάρ της για την σούβλα!

«Δεν έχω χάσει διαγωνισμό. Συμμετέχω σε όλους τους διαγωνισμούς που βρίσκω. Και να μην κερδίσω πάντα στέλνω συγχαρητήρια σε αυτόν που κέρδισε γιατί  το χαίρομαι μαζί του. Μία εταιρεία το εκτίμησε αυτό και μου έστειλε κι εμένα ένα δώρο», λέει με ενθουσιασμό η Πέννυ μιλώντας στο politis.com.cy για τη δραστηριότητά της αυτή στο Facebook.

Όπως μας εξηγεί το μόνο που κάνει είναι like και share στους διαγωνισμούς που τυγχάνει να παρουσιάζονται στο wall της ή που πέφτουν στην αντίληψή της μέσω της ομάδας που έχουν κάνει με διαδικτυακές της φίλες οι οποίες επίσης συμμετέχουν σε διαγωνισμούς.

Συμμετέχει στους διαγωνισμούς στις ελεύθερες της ώρες, αφού τελειώσει με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, όταν κάθεται στον καναπέ της και σερφάρει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Βεβαίως υπάρχουν κι άλλα μυστικά τα οποία η Πέννυ μοιράζεται μαζί μας παρακάτω…

penny1

Ας δούμε όμως πρώτα τι κέρδισε η Πέννυ μέχρι στιγμής…

Δύο αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για τέσσερα βράδια στα Χανιά, όπου πήγε με τον σύζυγό της. Ήταν ένας διαγωνισμός των «Ταξιδοευκαιριών» και οι συμμετέχοντες είχαν κληθεί να γράψουν μία μαντινάδα στην οποία να αναφέρεται το όνομα της εταιρείας.  Και η Πέννυ κυριολεκτικά έγραψε και κέρδισε:  «Κάθομαι εδώ και σκέφτομαι πού θα ‘ βρω εμπειρίες, κλείνω για Κρήτη στα Χανιά με Ταξιδοευκαιρίες».
Αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

penny5

Κέρδισε επίσης:
Διαμονή για δύο βράδια σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά. Συνολικά τρεις φορές κέρδισε διαμονή σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά!
Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού.
Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου για δύο βράδια επίσης. Αυτό ήταν, όπως μας είπε το πιο ακριβό δώρο που κέρδισε εάν αναλογιστεί κανείς πως η διαμονή το βράδυ το άτομο ήταν 345 ευρώ.

penny2

Κέρδισε παπούτσια γνωστής μάρκας αξίας 120 ευρώ κι άλλα δύο ζευγάρια επίσης εκ των οποίων το ένα το χάρισε.
Τρεις φωτογραφικές κάμερες  action, ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας και laptop.
Φαγητό σε εστιατόρια στον Πρωταρά, στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στο Λιοπέτρι  και αλλού. Πάντα τα μοιράζεται με τον σύζυγό της, τα παιδιά της, φίλους και συγγενείς. «Όπου μπορώ τα μοιράζομαι», μας λέει.
Κέρδισε επίσης καλλυντικά αξίας και περιποίηση μασάζ και σπα σε κέντρα ευεξίας.
Μία φορά βγήκε «Ο μάστρος της σούβλας» και κέρδισε προϊόντα αξίας 150 ευρώ. Από φουκού μέχρι κάρβουνα…
mastros_souvlas
Αυτά δεν είναι τα μόνα δώρα που κέρδισε η Πέννυ. Κέρδισε και πολλά μικρότερα όπως εισιτήρια σε παραστάσεις,  παγωτά και βιβλία.
Σε έναν άλλο διαγωνισμό που συμμετείχε κατάφερε να βγάλει τον 3χρονο γιο της νικητή, ο οποίος έγινε εξώφυλλο στο εξειδικευμένο περιοδικό της έκθεσης «Μωρό, παιδί και βάφτιση 2016».

Τα μυστικά της δουλειάς  και οι φίλοι που έκανε
Η Πέννυ είναι μητέρα τριών παιδιών, μιας κόρης κι ενός γιου 22 και 19 ετών και ενός μικρού αγοριού τριών ετών. Κατάγεται από την κατεχόμενη Καλοψίδα και μένει στη Λάρνακα. Από το 2009 δεν εργάζεται και όπως μας λέει «ευτυχώς που είναι και το Facebook και καλύπτω την ψυχαγωγία μου».

penny3
Μέσω του social media η Πέννυ δεν κερδίζει μόνο σε διαγωνισμούς. Κάνει και φίλους. Κάποιους διαδικτυακούς κάποιους άλλους τους συναντά και στην πραγματική ζωή.

Σε αρκετούς διαγωνισμούς όπου θα κερδίσει με βάση τα like που έχει το share της, απαιτείται το tag των φίλων τους για να το δουν και να κάνουν like…

«Δεν έχω πολλούς φίλους στο Facebook. Γύρω στους 1600. Αλλά δεν απευθύνομαι σε αυτούς μόνο όταν θα τους κάνω tag για να κάνουν like στο share μου. Δεν τους θυμάμαι μόνο για το like… Τους στέλνω ευχές όταν γιορτάζουν, τα Χριστούγεννα και με πολλούς από αυτούς γίναμε και φίλοι και συναντιόμαστε. Αυτό που επίσης με βοηθά είναι το γεγονός ότι είμαστε μεγάλη οικογένεια. Είμαι το δέκατο και τελευταίο παιδί της πολυμελούς οικογένειάς μου για να καταλάβετε…  Τα αδέλφια μου έχουν παιδιά που είναι στο Facebook  και πάντα τους καλώ να κάνουν like».

Κι επειδή η Πέννυ δεν είναι η μόνη αρέσκεται να συμμετέχει σε τέτοιους διαγωνισμούς επί συνεχούς βάσης, έχει γνωρίσει μέσω όλης αυτής διαδικασίας κι άλλα κορίτσια. «Είμαστε γύρω στις 10 κοπέλες και έχουμε κάνει μια κλειστή ομάδα και μιλάμε και κάνουμε και tag η μία την άλλη για να πάρουμε like».

Ένα άλλο μυστικό, όπως μας εξομολογείται η Πέννυ Ηλία είναι πως δεν είναι απ’ τα άτομα που κλαίγονται όταν δεν κερδίσουν. «Έχει κάποιους που κλαίγονται. Εγώ ποτέ. Αντίθετα και να μην κερδίσω, πάντα κάνω share τον νικητή και δίνω συγχαρητήρια».

Πολλά απ’ τα δώρα όπως μας λέει τα παραλαμβάνει η ίδια σε ειδική τελετή. Άλλα της τα στέλνουν ταχυδρομικώς. Κάποια τα μοιράζεται με τους φίλους και την οικογένειά της.

Πηγή :politis.com.cy

 

 

 

Send this to a friend