Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Οδηγός-τέρας μπούκαρε με το αυτοκίνητο του σε πεζοδρόμιο στην Μελβούρνη-3 νεκροί ανάμεσα τους ένα 10χρονο παιδάκι (video)
Οδηγός-τέρας  μπούκαρε με το αυτοκίνητο του σε πεζοδρόμιο στην Μελβούρνη-3 νεκροί ανάμεσα τους ένα 10χρονο παιδάκι (video)

Οδηγός-τέρας μπούκαρε με το αυτοκίνητο του σε πεζοδρόμιο στην Μελβούρνη-3 νεκροί ανάμεσα τους ένα 10χρονο παιδάκι (video)

Ασυνείδητος οδηγός έσπειρε τον τρόμο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας  όταν έπεσε εσκεμμένα  πάνω σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας , την ώρα του μεσημεριανού όπου η κίνηση είναι αυξημένη, ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητο του πάνω στους πεζούς σκοτώνοντας  3 ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 20.  Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com τα θύματα είναι άνδρας και μια γυναίκα περίπου 30 ετών, καθώς κι ένα 10χρονο παιδί, ενώ πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, εκ των οποίων και τέσσερα παιδιά.

Η Αστυνομία δεν αναφέρθηκε σε τρομοκρατική δράση αφού ο 26χρονος δράστης, ο οποίος φαίνεται να είναι ελληνικής καταγωγής, έχει προηγούμενο ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας.

Οι Αστυνομικές δράσεις της Μελβούρνης έσπευσαν αμέσως στο σημείο , πυροβολώντας, τον δράστη ο οποίος τώρα νοσηλεύεται.

Εδώ φαίνεται ο δράστης λίγα λεπτά πριν την επίθεση:

15881c0877e5a1

 

Send this to a friend