Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «No Name Exhibition» Μία μοναδική έκθεση – θεσμός για το Alexander College/UWE Bristol
«No Name Exhibition» Μία μοναδική έκθεση – θεσμός για το Alexander College/UWE Bristol

«No Name Exhibition» Μία μοναδική έκθεση – θεσμός για το Alexander College/UWE Bristol

Μια μοναδική έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων, που έχει πλέον γίνει θεσμός για τα εικαστικά δρώμενα της Λάρνακας, διοργανώνεται από τον Μεταπτυχιακό κλάδο σπουδών του MA Design του University of the West of England στο Alexander College. 

Η  έκθεση θα γίνει στα Art Labs του Alexander College (Ιάκωβου Πατάτσου 40, Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου) και τα εγκαίνια θα τελεστούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στις 7:30μμ. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για την τέχνη και το design που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Με τα έργα τους, οι Aleksandra Galabova, Άλκηστις Μαυρομμάτη, Αγγελική Αντωνίου, Άριστη Νικολάου, Γεωργία Χαραλάμπους, Ηρώ Ροσσίδου,Larisa – Andree ΑIliescu, Maria Chigrina και Wenfei Wu, αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα που πρέπει να υπάρχει στο design, εφόσον ο καθένας προσεγγίζει τη δική του θεματική με βάσει την οπτική του γωνία, την αισθητική του και τα βιώματά του.

Το Alexander College/UWE Bristol, εμπλέκει τους φοιτητές σε εκθέσεις και καλλιτεχνικές διοργανώσεις, θέλοντας να αναδείξει τα έργα τους και το ψηλό επίπεδο των κλάδων του βρετανικού πανεπιστημίου University of the West of England Bristol, το οποίο προσφέρει τα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του αποκλειστικά στο Alexander College σε Λάρνακα και Πάφο.

NO NAME - A3

Send this to a friend