Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστός γιατρός καταγγέλλει γυναίκα οδηγό – «Έσπασε τα πλευρά του παιδιού, το έβρισε κι έφυγε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστός γιατρός καταγγέλλει γυναίκα οδηγό – «Έσπασε τα πλευρά του παιδιού, το έβρισε κι έφυγε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστός γιατρός καταγγέλλει γυναίκα οδηγό – «Έσπασε τα πλευρά του παιδιού, το έβρισε κι έφυγε» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνει η καταγγελία που έκανε γνωστή προσωπικότητα της Λάρνακας.

Ο δρ Άνταμ Κυριάκου (βλ.φωτογραφία κάτω) που εδώ και χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του ως γιατρός στην ΑΕΚ και στο ΓΣΖ, δημοσιοποίησε ένα δυσάρεστο περιστατικό με αρνητική πρωταγωνίστρια γυναίκα οδηγό που κτύπησε με το αυτοκίνητο παιδί προκαλόντας του κάταγμα στα πλευρά.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει στον λογαριασμό του στο facebook ο γιατρός, το περιστατικά σημειώθηκε την Πέμπτη (19/01) έξω από την Αμερικανική Ακαδημία, στην λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Όπως αναφέρει η γυναίκα κτύπησε με το όχημα που οδηγούσε ένα παιδί που διασταύρωνε τον δρόμο και αντί να ενδιαφερθεί για την κατάστασή του, το έβρισε και εν συνεχεία απεχώρησε.

Σημειώνει ο δρ Κυριάκου μεταξύ άλλων: «Καλό μεσημέρι παιδιά… Η μεγαλοψυχία και η αγάπη του Νεοκύπριου για την κοινωνία, υπάρχουν στιγμές που με αφήνουν άφωνο. Η φάση σήμερα (σημ. χθες 19/01) το πρωί κοντά στην Αμερικανική Ακαδημία όπου οι μαθητές διασταυρώνουν το δρόμο… Δυο αδέλφια προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά… Το ένα το κτυπάει ένα αυτοκίνητο στο ύψος του θώρακος. Κατεβαίνει η κυρά από το αυτοκίνητο. Και αντί να ρωτήσει το παιδάκι αν έπαθε τίποτε, το έβρισε που βρέθηκε στο δρόμο της… Και σηκώθηκε και έφυγε… Αυτό φοβισμένο πήγε στο μάθημα… Αλλά όταν άρχισε ο πόνος να το καταβάλλει τηλεφώνησε στον πατέρα του… Η διάγνωση; Κάταγμα στις δυο πλευρές. Το αυτοκίνητο γαλάζιο Nissan Micra. Τι να πω;».

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend