Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κατέληξε στο τμήμα για τρία πακέτα ρύζι και δύο σαπούνια
Κατέληξε στο τμήμα για τρία πακέτα ρύζι και δύο σαπούνια

Κατέληξε στο τμήμα για τρία πακέτα ρύζι και δύο σαπούνια

Όπου φτωχός και η μοίρα του, λέει μια παροιμία …

 Ένας άνδρας, αιτητής πολιτικού ασύλου από το Καμερούν κατέληξε στα κρατητήρια για τρία πακέτα ρύζι και δύο σαπούνια που προσπάθησε να «κλέψει» από υπεραγορά στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (18/1), ο άνδρας αυτός πήγε για ψώνια σε υπεραγορά στην οδό Αγίου Ανδρέα, στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», κατά την διάρκεια που έκανε τα ψώνια του, ο ιδιοκτήτης της υπεραγοράς τον τσάκωσε να βάζει στο σακίδιο του τρία πακέτα ρύζι και δύο σαπούνια σε υγρή μορφή.

Ο νεαρός άνδρας, πέρασε από το ταμείο και πλήρωσε κανονικά τον λογαριασμό για όσα είχε ψωνίσει εκτός από τα πιο πάνω που είχε κρύψει στο σακίδιο του.

Τότε, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού με την βοήθεια ενός υπαλλήλου, καταδίωξαν τον άνδρα από το Καμερούν τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που του πέρασε χειροπέδες, αφού κατά τον έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκαν τα πακέτα ρυζιού και τα σαπούνια.

Επίσης, στην τσάντα που μετέφερε εντοπίστηκαν και δύο αρώματα, άγνωστής προέλευσης αφού ο Καμερουνέζος δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για αυτά.

Ως εκ τούτου, εκτός από την κλοπή, συνελήφθη και για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Ο νεαρός άνδρας από το Καμερούν, οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend