Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ετοιμαστείτε για βόλτες την Κυριακή! Ο καιρός το επιτρέπει – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες
Ετοιμαστείτε για βόλτες την Κυριακή! Ο καιρός το επιτρέπει – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

Ετοιμαστείτε για βόλτες την Κυριακή! Ο καιρός το επιτρέπει – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

Φτίαχνει ο καιρός σιγά σιγά και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για βόλτες και εξορμήσεις …

 Το απόγευµα της Παρασκευής (20/1) ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές ή και µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (21/1) ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (22/1), τη ∆ευτέρα (23/1) και την Τρίτη (24/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend