Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έρχονται νέες επενδύσεις στη Λάρνακα των 35εκ. από την Plus Properties
Έρχονται νέες επενδύσεις στη Λάρνακα των 35εκ. από την Plus Properties

Έρχονται νέες επενδύσεις στη Λάρνακα των 35εκ. από την Plus Properties

Η εταιρεία αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας Plus Properties, καταξιωμένη ήδη στο Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή, αποδεικνύει έμπρακτα τον πρωτοποριακό και εξωστρεφή της χαρακτήρα στο χώρο.

Οι ίδιοι δήλωσαν πως «η Λάρνακα αποτελεί για εμάς μια πόλη με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία».

Η εταιρεία μας έχει ήδη επενδύσει 35εκ. ευρώ δημιουργώντας έξι επενδυτικά προτζεκτ, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας τόσο στην πόλη του Ζήνωνα όσο και στην κυπριακή οικονομία ευρύτερα.

Πρόσφατα δύο κορυφαία στελέχη της εταιρείας, ο Πρόεδρος κ. Τζορτζ Σιαιγουαν και ο Γενικός Διευθυντής κ. Τζο Ιμπραχήμ πραγματοποίησαν συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση των επενδυτικών σχεδίων.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το νέο κατασκευαστικό πρότζεκτ “The Pearl”. Πρόκειται για ένα «στολίδι», ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων σε κεντρικό σημείο της περιοχής Μακέντζι. Ένα έργο που θα ενισχύσει την τουριστική δυναμική της Λάρνακας και θα αυξήσει σημαντικά το ποσοστό της προστιθέμενης αξίας της πόλης.

Οι κύριοι Σιαιγουάν και Ιμπραχήμ εξέφρασαν την ταύτισή τους με το όραμα του Δημάρχου ως προς το δυναμικό της Λάρνακας για το μέλλον αλλά και το θαυμασμό για το ότι συνδέει με μια τόσο κοντινή απόσταση το κύριο αεροδρόμιο της Κύπρου με τις υπέροχες παραλίες της πόλης.

Η εταιρεία μας έδωσε άμεσα υλοποιήσιμες υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία των δυο πλευρών με σκοπό την ανοδική πορεία της Λάρνακας.

Η Plus Properties ταυτόχρονα έχει δρομολογήσει την υλοποίηση ακόμη τριών κατασκευαστικών πρότζεκτς στη Λεμεσό. Μένουμε πιστοί στο όραμα που καθοδηγείται από το δημιουργικό μας πάθος για την ανάπτυξη του real estate.

Attachment-1 (1) Attachment-1 (2) Attachment-1

 

Send this to a friend