Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανόρθωση: Η Παρασκευή του Παντελή
Ανόρθωση: Η Παρασκευή του Παντελή

Ανόρθωση: Η Παρασκευή του Παντελή

Ολόκληρο βουνό έχει μπροστά του ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος καλείται να το ανέβει μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου η Ανόρθωση να ανακάμψει.

Σήμερα, αναμένεται να πάρει το χρίσμα από τη Γ.Σ της εταιρείας, ούτως ώστε να αναλάβει και επίσημα δουλειά. Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι πολλά και θα πρέπει πλέον ο πρόεδρος με τους συνεργάτες του, να τα διαχειριστούν αναλόγως.

Το οικονομικό κομμάτι είναι μεγάλος βραχνάς. Οι οφειλές της ομάδας για να βγει καθαρά η χρονιά, ανέρχονται στο 1.2 εκατομμύρια. Ο Ανδρέας Παντελή δεσμεύτηκε πως εκείνος και οι συνεργάτες του, θα βάλουν ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων. Ως εκ τούτου θα πρέπει σταδιακά μέχρι τον Μάη, να βρεθεί το επιπλέον ποσό.

Αγωνιστικά, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Κάτι το οποίο είναι αποδεκτό, με τον Ρόνι Λέβι να περιμένει εδώ και μέρα να τεθεί τέρμα στη διοικητική αβεβαιότητα και να δει την ομάδα του να ενισχύεται. Για την ώρα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα 2 ποδοσφαιριστές, ενώ θα διαγραφεί και ο Πελέ μιας και θα μείνει παροπλισμένος για μήνες. Ως εκ τούτου, η ομάδα θα κινηθεί σίγουρα για 3 ποδοσφαιριστές, ενώ αν επιτευχθεί και «αναίμακτο» διαζύγιο με τέταρτο δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε τέταρτη κίνηση.

Μεγάλο κλειδί για την επιτυχία, είναι να κρατηθεί ζεστός ο κόσμος. Το άκουσμα της επιστροφής του Ανδρέα Παντελή, ενθουσίασε πολλούς μιας και βασίζουν πολλά στο πρόσωπό του.

Ο στόχος της εξάδας δεν είναι ανέφικτος, ωστόσο για να επιτευχθεί και η ομάδα να αποκτήσει εκ νέου δυναμική, θα πρέπει το παιχνίδι με την Ομόνοια να το κερδίσει. Η Ανόρθωση δεν έχει κερδίσει την Ομόνοια από τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ φέτος δεν κέρδισε κανένα μεγάλο παιχνίδι.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend