Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η City Free Press παρουσιάζει το καινούργιο βίντεο με τη νέα περιπέτεια του 20χρονου Τάσου από το Παραλίμνι
Η City Free Press παρουσιάζει το καινούργιο βίντεο με τη νέα περιπέτεια του 20χρονου Τάσου από το Παραλίμνι

Η City Free Press παρουσιάζει το καινούργιο βίντεο με τη νέα περιπέτεια του 20χρονου Τάσου από το Παραλίμνι

Η City Free Press μας παρουσιάζει την περιπέτεια του 20χρονου Τάσου, ο οποίος κατάφερε να ταξιδέψει σε 15 πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου με μόνο 600 ευρώ. Το βίντεο, το οποίο διαρκεί μόνο 2:40 λεπτά  παρουσιάζει τις πόλεις που επισκέφτηκε ο Τάσος κάνοντας όλους εμάς να ζηλεύουμε αφάνταστα την εμπειρία του αυτή.

Τον γνωρίσαμε πριν μερικούς μήνες, όταν αποφάσισε τελειώνοντας το στρατό να εκπληρώσει ένα όνειρο που είχε από μικρός, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα.

Και τα κατάφερε. Τρεις βδομάδες, τέσσερα τρένα, ένα λεωφορείο, έξι αεροπορικά εισιτήρια, οκτώ hostels και 900 ευρώ, χρειάστηκαν για να πραγματοποιήσει αυτά που είχε στο μυαλό του.

Για  τον 20χρονο νέο όμως από το Παραλίμνι, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Πρόσφατα λάβαμε στο mail της CITY, ένα καινούργιο βίντεο με τη νέα περιπέτεια του Τάσου.

Αυτή τη φορά ο Τάσος Κεφάλας, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι εντός της χώρας, αλλά και λίγο παρά έξω, μέχρι την Ιρλανδία.

600 ευρώ και 15 διαφορετικές πόλεις σε Αγγλία και Ιρλανδία ήταν ο νέος στόχος.

Reading, Dover, Brighton, Windsor, Eton, Cambridge, Oxford, Stains, Kent, Edinburgh, Dublin, Howth, Cardiff, Swansea και Pembroke shire, διαγράφηκαν από την λίστα προορισμών του Τάσου, με τον ίδιο να ετοιμάζει πλέον το επόμενο low budget ταξιδιωτικό πακέτο εξόρμησης.

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend