Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανόρθωση: Όλα μπαίνουν σε μια σειρά
Ανόρθωση: Όλα μπαίνουν σε μια σειρά

Ανόρθωση: Όλα μπαίνουν σε μια σειρά

Η αισιοδοξία για καλύτερες μέρες επανήλθε στην Ανόρθωση.

Η ανάληψη της προεδρίας από τον Ανδρέα Παντελή έφερε αλλαγή στη διάθεση των οπαδών, αλλά και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες στο βαρωσιώτικο σωματείο.

Ο νέος πρόεδρος της “Κυρίας” είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με τον Ρόνι Λέβι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά για την ομάδα και συμφώνησαν πως χρειάζεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Ήδη στην Κύπρο βρίσκεται από προχθές ο Ελλαδίτης μπακ Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αναμένεται να είναι το πρώτο απόκτημα της ομάδας της Αμμοχώστου. Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης για να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα.

Ο Παντελή μίλησε και με τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στη χθεσινή προπόνηση, όπου τους ζήτησε την νίκη στο σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Χρειάζεται μια νίκη σε ντέρμπι η ομάδα της Αμμοχώστου και όλοι στα ενδότερα της ομάδας ευελπιστούν πως αυτή θα έρθει το Σάββατο κόντρα σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο.

Στην Ανόρθωση περιμένουν και πολύ κόσμο στο παιγνίδι, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για μαζική παρουσία των οπαδών της σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιγνίδι για την συνέχεια.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend