Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ: Παίρνει τα πάνω της
ΑΕΚ: Παίρνει τα πάνω της

ΑΕΚ: Παίρνει τα πάνω της

Βρίσκει τον εαυτό της ξανά την κατάλληλη στιγμή η ΑΕΚ.

Η χθεσινή εμφάνιση και εν τέλει η πρόκριση πιστοποίησαν για ακόμη μια φορά τις φετινές μεγάλες δυνατότητες της ομάδας της Λάρνακας.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το χθεσινό παιγνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα σε υγιεινό περίπατο και πήρε πανεύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι  αλλαγές στο αρχικό σχήμα που έγιναν από τον Ιδιάκεθ δεν επηρέασαν επ’ουδενί την απόδοση της ομάδας, η οποία “καθάρισε” με την υπόθεση-πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι για την ομάδα της Λάρνακας ήταν ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός πέτυχε ακόμα ένα χατ τρικ, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Επίσης, ο Νικόλας Εγγλέζου συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ιδιάκεθ, σκοράροντας χθες ακόμα δύο γκολ στον θεσμό του κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ, πλέον, στρέφονται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στη Λεμεσό, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας. Στις επιλογές του Ιδιάκεθ αναμένεται να βρίσκεται και το νέο απόκτημα της ομάδας Έκτορ Χέβελ.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend