Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Καλοκαίρι αρχίζουν οι εργασίες για το Sunnymall Λάρνακας που θα έχει και παγοδρόμιο (Πότε θα είναι έτοιμο, όλες οι λεπτομέρειες)!
Καλοκαίρι αρχίζουν οι εργασίες για το Sunnymall Λάρνακας που θα έχει και παγοδρόμιο (Πότε θα είναι έτοιμο, όλες οι λεπτομέρειες)!

Καλοκαίρι αρχίζουν οι εργασίες για το Sunnymall Λάρνακας που θα έχει και παγοδρόμιο (Πότε θα είναι έτοιμο, όλες οι λεπτομέρειες)!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία στη Λάρνακα του εμπορικού κέντρου Sunnymall, που πρόκειται να κατασκευαστεί στα όρια του Δήμου Λιβαδιών.

Πριν λίγες εβδομάδες έχουν κατατεθεί σχέδια για έκδοση πολεοδομικής άδειας και οι  προκαταρτικές απόψεις του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως ήταν θετικές. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδιών επικροτούν αυτή την ανάπτυξη και ο Δήμαρχος Μάριος Αρμένης έχει στείλει και ο ίδιος τις θετικές απόψεις του Δήμου, στο Τμήμα Πολεοδομίας. Η εταιρεία Sunnymall ltd που προωθεί τη μεγάλη αυτή ανάπτυξη, ευελπιστεί ότι έναρξη των οικοδομικών εργασιών θα αρχίσει το καλοκαίρι του 2017 και ότι το εμπορικό κέντρο θα λειτουργήσει το 2018.

Διαβάστε επίσης: Άλεξ Ραζ στο Larnaka TV: Ο κύριος μέτοχος του Sunny mall μιλάει για την μεγάλη επένδυση που έρχεται στην πόλη μας, ο 24όροφος πύργος, τα πολυτελή διαμερίσματα και τα καταστήματα… έκπληξη (video)

Ήδη η Sunnymall η οποία ανήκει στον Ισραηλινό επενδυτή Άλεξ Ραζ, άρχισε επαφές με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για ενοικίαση των καταστημάτων. Το έργο περιλαμβάνει περισσότερα από 100 καταστήματα με συνολικό εμβαδόν άνω των 25,000 τετραγωνικών μέτρων και χώρο στάθμευσης δυναμικότητας 1000 αυτοκινήτων.

LOGO

Η λειτουργία του εμπορικού κέντρου αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 1000 θέσεις εργασίας.  Το υπό μελέτη εμπορικό κέντρο θα εξυπηρετεί τόσο την επαρχία Λάρνακας, όσο και την επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου. Οι σχεδιαστές φιλοδοξούν στην κατασκευή ενός εμπορικού κέντρου νέας γενιάς με καταστήματα «μαγνήτες», το οποίο θα συνδυάζει ψώνια, διασκέδαση, και εστίαση. Στο κέντρο του εμπορικού κέντρου θα υπάρχει και παγοδρόμιο.

Σημειώστε ότι προ ημερών κάναμε αναφορά και για Shopping Mall στην καρδιά της Λάρνακας. Για να δούμε τι θα δούμε…

Send this to a friend