Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Αγόρι 12 ετών βρέθηκε υποσιτισμένο και κλειδωμένο σε βρώμικο μπάνιο
Αγόρι 12 ετών βρέθηκε υποσιτισμένο και κλειδωμένο σε βρώμικο μπάνιο

Αγόρι 12 ετών βρέθηκε υποσιτισμένο και κλειδωμένο σε βρώμικο μπάνιο

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται η μητέρα ενός 12χρονου αγοριού, το οποίο εντοπίστηκε υποσιτισμένο και κλειδωμένο σε μια βρώμικη τουαλέτα.

Η 36χρονη γυναίκα από τη Γιούτα συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα και κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού. Το παιδί φέρεται να κρατούνταν σε ένα βρώμικο μπάνιο στο σπίτι, σε μια μικρή πόλη στη νοτιοανατολική Γιούτα. Τον 12χρονο μετέφερε σε ιατρικό κέντρο ο πατέρας του, που τον βρήκε κλειδωμένο στο σπίτι της γυναίκας, καλυμμένο με μια κουβέρτα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ακόμη πως η μητέρα κρατούσε το παιδί κλειδωμένο στο σκοτάδι. Ήταν επίσης τόσο υποσιτισμένο που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο.

Μια ανακοίνωση της αστυνομίας περιέγραφε την κατάσταση της τουαλέτας, σημειώνοντας ότι ήταν καλυμμένη με περιττώματα και ότι η λεκάνη ήταν «γεμάτη σε σημείο που δεν έβλεπες νερό».

mlnbtma1

Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, το παιδί βρισκόταν κλειδωμένο σε αυτή την κατάσταση για ένα χρόνο. Δύο ακόμη παιδιά, αδέρφια του 12χρονου, απομακρύνθηκαν από το σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να εξεταστούν από γιατρό. Ένα από αυτά είπε πως η τελευταία συζήτηση που είχαν με τον αδερφό τους, μέσω της πόρτας, ήταν πριν από έξι μήνες.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί κλείστηκε στο μπάνιο γιατί ήθελε να κοιμάται εκεί και εκείνη τον κλείδωσε για λόγους «ασφαλείας» όταν έφευγε από το σπίτι.

mlnbtma2

mlnbtma3

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend