Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πάρε «σκούπα» κ. Δήμαρχε
Πάρε «σκούπα» κ. Δήμαρχε

Πάρε «σκούπα» κ. Δήμαρχε

Ο νέος δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ξεκίνησε με μπόλικη όρεξη για δουλειά.

Άρχισε τις επισκέψεις σε ενορίες, θα αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό (μία φορά το μήνα) των τζαμιών της Πιαλέ Πασά, θα συναντηθεί με τον Ρώσο επενδυτή Νικολάι Ποταπένκο για το πεντάστερο ξενοδοχείο στις Φοινικούδες, έχει στα υπόψη του την ασφαλτόστρωση των δρόμων εκεί όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το αποχετευτικό και γενικά επιδιώκει από πολύ νωρίς να βάλει τη δική του σφραγίδα στον όλο μηχανισμό της δημοτικής υπηρεσίας.

Οι εντυπώσεις που αφήνει μέχρι στιγμής είναι θετικές, όμως επαναλαμβάνουμε την εισήγησή μας προς το δήμαρχο, ο οποίος φαίνεται να είναι άνθρωπος που ακούει τις συμβουλές των άλλων. Κάντε μία βόλτα κύριε δήμαρχε στη «βιτρίνα» της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και στον πεζόδρομο της Πιαλέ Πασά. Θα δείτε πολλά κακώς έχοντα.

Για παράδειγμα, τι γυρεύουν τα διάφορα οχήματα πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο των Φοινικούδων (φωτογραφία), τα οποία μετατρέπονται σε καζαντί; Υπάρχουν άδειες γι’ αυτά τα οχήματα; Τι γυρεύουν κάθε μέρα οι διάφοροι πλανοδιοπώλεις πάνω στον πεζόδρομο; Έχουμε Κατακλυσμό; Εκτός του ότι κόβουν τη θέα προς τη θάλασσα, προκαλούν και οπτική οχληρία στο πιο σημαντικό σημείο αναφοράς της πόλης. Κύριε Βύρα, πάρτε «σκούπα».

Βάσος Βάσου

Send this to a friend