Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φόνος Ντανιέλας: Τον Ιανουάριο το «ζουμί»
Φόνος Ντανιέλας: Τον Ιανουάριο το «ζουμί»

Φόνος Ντανιέλας: Τον Ιανουάριο το «ζουμί»

Στην τελική ευθεία θα εισέλθει με το νέο χρόνο η δίκη του Παναγιώτη Αλεξάνδρου, 26 χρόνων, από τα Λειβάδια Λάρνακας, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της Μολδαβής Ντανιέλας Ρόσκας, που συνέβη το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2015, στην περιοχή Μακένζι Λάρνακας.

Ο Αλεξάνδρου αρνείται ενοχή και η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης συνεχίστηκε σήμερα (19/12) το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας με την κατάθεση των δύο αστυνομικών Χαραλάμπους και Στεφάνου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας.

Επιπλέον, κατατέθηκαν στο δικαστήριο και παραδεκτά γεγονότα. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9,10 και 11 Ιανουαρίου 2017, και σε μία από τις πιο πάνω δικάσιμους αναμένεται ότι θα καταθέσει και ο Βούλγαρος Πλάμεν Πέλοβ, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης 13 χρόνων, αφού παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε την Ρόσκα, μαζί με τον ομοεθνή του Ντάνιελ Σλάβτσεβ (εκτίει ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων).

Ο Πέλοβ θεωρείται ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για την κατηγορούσα αρχή, αφού προορίζεται να καταθέσει εναντίον του Παναγιώτη Αλεξάνδρου, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν το πρόσωπο που έδωσε τις οδηγίες στους Πέλοβ και Σλάβτσεβ να διαρρήξουν το διαμέρισμα της Ντανιέλας και να της κλέψουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Send this to a friend