Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Λάρνακα και η ΑΕΚ βίοι παράλληλοι…
Η Λάρνακα και η ΑΕΚ βίοι παράλληλοι…

Η Λάρνακα και η ΑΕΚ βίοι παράλληλοι…

Βίοι παράλληλοι είναι τον τελευταίο καιρό Λάρνακα και ΑΕΚ.

Τίποτε δεν πάει καλά ούτε για την πόλη, ούτε για την ομάδα. Οι βουλευτές της πόλης προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν αν καταψηφίστηκε ή όχι το κονδύλι που σχετίζεται με την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της πόλης.

Ένα έργο που καθυστερεί για δεκαετίες και που όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει κι άλλο. Την ίδια ώρα στον «αέρα» βρίσκεται το μεγαλεπήβολο έργο (πεντάστερο ξενοδοχείο και όχι μόνο) που προγραμματίζει στην παραλία των Φοινικούδων Ρώσος επενδυτής, ο οποίος είναι στα «μαχαίρια» με την υφιστάμενη δημοτική αρχή.

Ουδείς είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν θα γίνει τελικά το συγκεκριμένο project. Τα κάστανα από τη φωτιά καλείται να βγάλει το νέο δημοτικό συμβούλιο. Γενικά, τίποτε δεν φαίνεται να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση στη Λάρνακα το τελευταίο διάστημα. Όλα βρίσκονται σε μια στασιμότητα, αφού κανένα μεγάλο έργο δεν προχωρεί.

Καλά Χριστούγεννα Λαρνακείς, με την ευχή ο καινούργιος χρόνος να δημιουργήσει περισσότερες ευοίωνες προοπτικές για την πόλη, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της οποίας έναντι των άλλων πόλεων ακόμα δεν έχουν αναδειχθεί στο βαθμό που θα έπρεπε. Και αυτό είναι ευθύνη των ηγεσιών της.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend