Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θα αγγίξει τους 9 βαθμούς η θερμοκρασία – Στην «κατάψυξη» όλη η Κύπρος
Θα αγγίξει τους 9 βαθμούς η θερμοκρασία – Στην «κατάψυξη» όλη η Κύπρος

Θα αγγίξει τους 9 βαθμούς η θερμοκρασία – Στην «κατάψυξη» όλη η Κύπρος

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το Σάββατο 03/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριοςαλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα νότια και στα ανατολικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου 03/12 θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή 04/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Τη Δευτέρα 05/12, ο καιρόςθα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Την Τρίτη 06/12, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend