Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η πανέμορφη bartender του Stories, πάει Ιταλία (pics)!
Η πανέμορφη bartender του Stories, πάει Ιταλία (pics)!

Η πανέμορφη bartender του Stories, πάει Ιταλία (pics)!

Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, μπορεί κανείς να την προσέξει σίγουρα μέσα στο πλήθος κι όμως δεν ξεχωρίζει μόνο γι΄αυτό!

Η Μαρία Κυριάκου η οποία εργάζεται στο Stories Wine &Cocktail Bar στη Λάρνακα είναι πανέτοιμη να βάλει την ποδιά της και να εκπροσωπήσει το νησί μας σε έναν πολύ αξιόλογο διαγωνισμό στην Ιταλία.

Η Μαρία με μερικά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του bartending κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Κοκτέιλ της εταιρείας Fabbri εκπροσωπώντας το Stories ανάμεσα σε άλλους μπάρτεντερς από διάφορα μαγαζιά της Κύπρου.

Στις 7 Δεκεμβρίου λοιπόν η κοσμοπολίτικη Ρώμη θα φιλοξενήσει την νικήτρια του διαγωνισμού του Fabbri , ο οποίος θα συνδέσει όλους τους νικητές από όλες τις χώρες του κόσμου σε μία συνάντηση από την οποία θα προκριθεί ο καλύτερος!

Η εταιρεία Fabbri με τα αναγνωρισμένα προϊόντα της, με περισσότερο από 100 χρόνια ιστορίας στον χώρο τουfood & beverage, συνεχίζει να πρωτοτυπεί με νέα προϊόντα δημιουργώντας διαγωνισμούς με σκοπό να εκπαιδεύσει ακόμη καλύτερα τις νέες γενιές των μπάρτεντερς.

Το activecy, φωτογράφισε την Μαρία Κυριάκου λίγο πριν την τυχερή πτήση με όλη την ομάδα της στο Stories Wine & Cocktail Bar.

sto-1 sto-2 sto

Πηγή: activecy.com

Send this to a friend