Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παράταση δίνεται στο “Σχέδιο παροχής κινήτρων για την απασχόληση ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 25 ετών”. 30/12/2016 η νέα ημερομηνία!
Παράταση δίνεται στο “Σχέδιο παροχής κινήτρων για την απασχόληση ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 25 ετών”. 30/12/2016 η νέα ημερομηνία!

Παράταση δίνεται στο “Σχέδιο παροχής κινήτρων για την απασχόληση ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 25 ετών”. 30/12/2016 η νέα ημερομηνία!

Τo Yπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει την Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Χορηγιών, το «Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για την Απασχόληση Ανέργων Νέων Ηλικίας μέχρι 25 ετών».

Το Σχέδιο στοχεύει στην παροχή ενισχύσεων-χορηγιών σε επιχειρήσεις για διευκόλυνση της πρόσληψης ατόμων που ανήκουν στην ομάδα στόχου, όπως αυτή ορίζεται στο Σχέδιο, άνεργοι νέοι ηλικίας μέχρι 25 ετών εγγεγραμμένοι στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΑ) κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στο Σχέδιο.

Σημειώνεται ότι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 7 Νοεμβρίου 2016 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016.Τα σχετικά έντυπα υποβολής των αιτήσεων θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο με απευθείας κατάθεση στα κατά τόπους Επαρχιακά και Τοπικά Γραφεία Εργασίας (Δημόσια Υπηρεσία  Απασχόλησης), πριν τη λήξη της πιο πάνω προθεσμίας.

Για περισσότερες πληροφόριες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 24400664 καθώς και στο email [email protected].

Send this to a friend