Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι πρωτιές της Αραδίππου!
Οι πρωτιές της Αραδίππου!

Οι πρωτιές της Αραδίππου!

Η Αραδίππου βράβευσε τους άριστους αθλητές που διακρίθηκαν  σε αθλήματα όπως ο Στίβος, η Γυμναστική, η Σκοποβολή, το Τζούντο, το Ταε Κβο Ντο, η Αντισφαίριση, το Κανό, η Τοξοβολία, το Καράτε, το Κανό και το Χάντμπολ.

Οι αθλητές βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου Γιάγκος Κωνσταντινίδης.

«Τα αθλήματα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και τους Ειδικούς Ολυμπιακούς ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, βραβεύοντας τους άριστους μαθητές.

«Είναι  πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των αθλημάτων τα οποία καλλιεργούνται στον Δήμο Αραδίππου, καθώς και ο αριθμός των αθλουμένων, μικρών και μεγάλων που θα βραβευθούν απόψε» ανέφερε ο κος Μιχαηλίδης. Αθλήματα

«Αθλητές όπως ο Χρίστος Τρικωμίτης, η Ναταλία Χριστοφή και ο Πέτρος Χρυσοχός και τόσοι άλλοι, για τους οποίους είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον έχουν όλες τις δυνατότητες να φτάσουν μέχρι και την μέγιστη των διακρίσεων, στη συμμετοχή τους δηλαδή στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε ο κύριος Μιχαηλίδης.

Send this to a friend