Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Ανδρέας Καραπατάκης στο LarnakaTV που δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και οι απαντήσεις του θα συζητηθούν (video)!
Ο Ανδρέας Καραπατάκης στο LarnakaTV που δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και οι απαντήσεις του θα συζητηθούν (video)!

Ο Ανδρέας Καραπατάκης στο LarnakaTV που δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και οι απαντήσεις του θα συζητηθούν (video)!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Καραπατάκης μιλάει για όλους και για όλα σε μία απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας μέσω του LarnakaTV.

Δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και τα λέει έξω από τα δόντια. Μιλάει εφ’ όλης της ύλης για τους λόγους  που τον οδήγησαν να εμπλακεί στην ΑΕΚ και το κυπριακό ποδόσφαιρο, τι απαντάει για τα «κυκλώματα» και τον υπόκοσμο στο πρωτάθλημα, για τους κόκκινους φακέλους και τα σημαδεμένα παιχνίδια.

Αποκαλύπτει το μπάτζετ της φετινής ΑΕΚ, τι τονίζει σε ερώτηση: «Θα πάρουμε κάποιο τίτλο ή όλα θα πηγαίνουν στο ΑΠΟΕΛ;»  και ποια απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε για τον Τόμας Κριστίανσεν, τον Τσάβι Ρόκα και την προσεχή ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Πώς χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του και τι απάντηση δίνει γιατί τον αποκαλούν «Τίγρη».

Επίσης μίλησε για το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και πότε θα αρχίσουν εκ νέου τα νέα έργα και πότε θα υλοποιηθούν.

Πώς σχολιάζει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τι λέει για τις προσωπικές του επιχειρήσεις, τι αποκαλύπτει για την δημαρχία της Λάρνακας, την πολιτική και ποιο μήνυμα στέλνει σε όλους για να μπορούν να πετύχουν στην ζωή.

Αυτά και άλλα πολλά στην συνέντευξη που ακολουθεί. Απολαύστε την…

Send this to a friend