Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ανασκόπηση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα…
Η ανασκόπηση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα…

Η ανασκόπηση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα…

Πλέον εγκαινιάζουμε νέα στήλη στην ιστοσελίδα μας. Κάθε πρωί θα σας γράφουμε τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας με την υπογραφή της Σκαλιώτισσας. Όλα όσα σας αφορούν εντός Λάρνακας αλλά και για τις γύρω περιοχές…

-Εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου θα τελεστούν στις 11π.μ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνά Νικολάου. Αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Τριμιθούντος Βαρνάβας.

-Παρατήρηση της πιο μεγάλης Υπερπανσελήνου τα τελευταία 70 χρόνια, με επαγγελματικά τηλεσκόπια, προσφέρει στις 8μμ το Κίτιον Πλανητάριον Αστεροσκοπείο. Θα προηγηθεί διάλεξη με τίτλο «Η Υπερπανσέληνος στη ζωή μας».

-Η Ένωση Κυπρίων Οικοκυρών Λάρνακας – Αμμοχώστου διοργανώνει στις 3.30μ.μ.  στο  Ξενοδοχείο Σαν – Χωλ τη μηνιαία συνεστίαση της. Ομιλητής ο κ. Ιωσήφ Χατζήκυριακος, διευθυντής του Ιδρύματος Φοίβου Σταυρίδη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Το  προικοσύμφωνο».

-3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Κύπρου διοργανώνει το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο  10-15 Νοεμβρίου. Στις 6μμ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας θα παρουσιαστεί το παραμύθι «Της αλεπούς η πονηριά και του κοκόρου η γνώση» με αφηγήτρια την Κατερίνα Βοσκαρίδου Πάκκου. Στις 7:30 ο Πάμπος Βοσκαρίδης θα παρουσιάσει «Πειραγμένες Συνταγές με Κυπριακά Αρτύματα». Οι παραστάσεις στη Λάρνακα γίνονται σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Λάρνακας «Φίλοι της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού» και τη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

-Ο Σύνδεσμος Ατόμων της Νόσου Αλτσχάϊμερ Λάρνακας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Κάνε μια ευχή κάτω απ’το Φεγγάρι» στην κεντρική εξέδρα στην παραλία φοινικούδων, όπου θα χορέψουν, ο Πολιτιστικός Όμιλος Τρίδατα Λιβαδιών και η Σχολή Χορού Αθανασία. Οι Κανταδόροι του Ζήνωνα θα παρουσιάσουν τη Μουσικοχορευτική παράσταση «Αγάπης Νότες», στις 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο του 15ημέρου Σκαλιώτικης δημιουργίας.

-Ένας έντιμος Άνθρωπος, είναι ο τίτλος της ταινίας που κέρδισε το Βραβείο Κινηματογράφου Ελβετίας 2016 που παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας Αμμοχώστου στο πλαίσιο του Μήνα Γερμανικής Γλώσσας. Η προβολή αρχίζει στις 8:30 στο θέατρο Σκάλα και η είσοδος δωρεάν Τέλος στις 4μμ θα πραγματοποιηθεί  Συνεδρία Ολομέλειας Δημοτικού Συμβουλίου, στα Γραφεία του ΣΑΛ

Send this to a friend