Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ: Γνωστός Σκαλιώτης είναι άστεγος και κοιμάται με σεντόνι σε παγκάκι (video)
ΤΡΑΓΙΚΟ: Γνωστός Σκαλιώτης είναι άστεγος και  κοιμάται με σεντόνι σε παγκάκι (video)

ΤΡΑΓΙΚΟ: Γνωστός Σκαλιώτης είναι άστεγος και κοιμάται με σεντόνι σε παγκάκι (video)

Η Κύπρος ξεπέρασε την οικονομική κρίση λένε οι πολιτικοί και ότι το μέλλον μας θα είναι ευοίωνο.

Έχουν δίκαιο. Για αυτούς ποτέ δεν ήρθε η κρίση και στο μέλλον θα βγάζουν και περισσότερα. Ας ρωτήσουν και τον φτωχό τον κόσμο. Τουλάχιστον δεν είναι ντροπή να υπάρχουν φτωχοί αλλά να έχουν τα απαραίτητα. Και ποια είναι αυτά; Μία στέγη, ένα γάλα, ένα ψωμί. Για τους πολιτικούς και τους καρεκλοκένταυρους τα απαραίτητα είναι δύο με τρία ταξιδάκια τον χρόνο για ξεφεύγουν όπως λένε από την καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στους πολιτικούς της Λάρνακας. Όταν θέλετε ψήφους γνωρίζετε τα κατατόπια όλα και μοιράζετε χειραψίες. Όταν εκλεγείτε «παίζετε» πάντα  κεκλεισμένων των θυρών και η μόνη σας έξοδος είναι μια κηδεία, ένα μνημόσυνο με στόχο τη νέα… πενταετία!

Να πιστέψω ότι αυτό τον συμπολίτη μας (γνωστός ως Κάρκας) δεν τον έχετε αντιληφθεί ότι κοιμάται κάθε βράδυ σε παγκάκι; Αλλά που βρήκατε καιρό να ασχοληθείτε. Ετοιμαστείτε για νέα ανακοίνωση για να σας αυξήσουν τις συντάξεις επειδή είναι λίγα αυτά που παίρνετε…

Εάν πραγματικά υπάρχει Θεός, θα μας κάψει δεν γίνεται αλλιώς…

Δείτε το μήνυμα που απέστειλε συμπολίτισσά μας και πιο κάτω το βίντεο:

«ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΠΙΤΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΥΠΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (όχι πως έχει σημασία, απλώς το αναφέρω) ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ & ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ & ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ & ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ .ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ , ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ , ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΣΤΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΜΑΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΙ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ».

Send this to a friend