Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Όταν η Ανόρθωση και η είσοδος των ΜΑΧΗΤΩΝ, άφησαν άφωνη όλη την Ελλάδα! (βίντεο)
Όταν η Ανόρθωση και η είσοδος των ΜΑΧΗΤΩΝ, άφησαν άφωνη όλη την Ελλάδα! (βίντεο)

Όταν η Ανόρθωση και η είσοδος των ΜΑΧΗΤΩΝ, άφησαν άφωνη όλη την Ελλάδα! (βίντεο)

Σαν σήμερα, πριν τρία χρόνια, η Ανόρθωση υποδεχόταν την Φενερμπαξέ στον επαναληπτικό παιχνίδι για το Challenge Cup.

Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την τεράστια διαφορά στα μπάτζετ, έκαναν την αποστολή της Ανόρθωσης, εξαιρετικά δύσκολη. Αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τον κόσμο της Ανόρθωσης, που κατέκλυσε το Θεμιστόκλειο για να υποστηρίξει ένθερμα την ομάδα.

Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση και άφησε άφωνους τόσο τους παρευρισκόμενους αλλά και ολόκληρο τον ελληνισμό, ήταν τα πανό και τα κορεό που ετοίμασαν οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης. Χιλιάδες ελληνικές σημαίες υψώθηκαν περήφανα ψηλά, όπως επίσης και πανό με τη Αγία Σοφία, με τα ρίγη υπερηφάνιας να γεμίζουν όσους είχαν την  τύχη να βρεθούν στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί, πως βίντεο και φωτογραφίες από την μαγευτική εικόνα που σχηματίστηκε έκαναν τον γύρο του κόσμου.

 

Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, όπως καταγράφηκε στην ιστοσελίδα μας

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Θεμιστόκλειο, με τη Μεγάλη Κυρία να μην καταφέρνει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση, αλλά να λαμβάνει τελικά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας, αφού ο κόσμος που βρισκόταν στο κλειστό ίσως άγχωσε τους πετοσφαιριστές μας στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Και λέμε πρώτο κομμάτι, αφού το παιχνίδι διεξήχθη με δόσεις, μιας και διεκόπη μετά από απαίτηση του εχθρικού αυστριακού παρατηρητή και του διαιτητή, για να επαναρχίσει αργότερα.

Μετά τη διακοπή η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να πάρει έστω ένα σετ, για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με 1-3.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 26-24, 21-25.

Πηγή: anorthosis24.net

 

Send this to a friend