Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φέτος φοράμε όλοι το Γούρι του Αντικαρκινικού
Φέτος φοράμε όλοι το Γούρι του Αντικαρκινικού

Φέτος φοράμε όλοι το Γούρι του Αντικαρκινικού

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συνεχίζοντας μια παράδοση 10 χρόνων ανακοινώνει την έναρξη κυκλοφορίας του Γουριού για το 2017 εις μνήμη της Νενές Παναγίδη.

Η Νενέ Παναγίδη έχοντας βιώσει η ίδια την εμπειρία του καρκίνου και θέλοντας βοηθήσει κι άλλους καρκινοπαθείς, είχε την ιδέα για την κυκλοφορία ενός Γουριού που με την αγορά του, θα μπορεί κάποιος να συμβάλει στο φιλανθρωπικό έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η ιδέα της αγκαλιάστηκε και σήμερα αποτελεί μία σημαντική πηγή εσόδων για το Σύνδεσμο.

Το Γούρι 2017 είναι σύμβολο αλληλεγγύης και αποτυπώνει τη στήριξη που παρέχει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου εδώ και 45 χρόνια λειτουργίας του προς τους καρκινοπαθείς.

Το φετινό γούρι απεικονίζει έναν άνθρωπο να γέρνει σε μια αδύναμη στιγμή του και έναν άλλον δίπλα του να απλώνει το χέρι στην προσπάθειά του να τον στηρίξει.

Φόρεσέ το ή δώρισέ το σε αγαπημένα πρόσωπα με εισφορά €20 και βοήθησε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών και των συγγενών τους.

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα κατά τόπους γραφεία του Συνδέσμου, σε κόκκινο και σε μαύρο σχοινάκι.

Για πληροφορίες/παραγγελίες: 22446222/ www.anticancersociety.org.cy.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend