Home Uncategorized Έχουμε νέο υποψήφιο – Είσαι η ελπίδα μας Γιωργάκη!
Έχουμε νέο υποψήφιο – Είσαι η ελπίδα μας Γιωργάκη!

Έχουμε νέο υποψήφιο – Είσαι η ελπίδα μας Γιωργάκη!

Η Ταμάρα «Λα Κοκορότσα» Παπάρα παίρνει το θάρρος να γράψει…

Είσαι η Ελπίδα μας: Βασάνιζα το λιγοστό ποσοστό του μυαλού μου, που βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία και σε απόλυτη ευθεία με τους πλανήτες, που είναι το αγόρι το ψηλό το Παφίτικο, το αγόρι το ατάραχο (που μοιάζει με αυγοτάραχο), το παπαδοπαίδι, που είναι ο λεβέντης μου?

Καθόμουνα και μαράζωνα, άκουγα καψουροτράγουδα κι έπινα ουίσκι χωρίς πάγο, άκουγα Ξυλούρη χωρίς να ξυρίσω τι μασχάλες μου. Που είναι ο Λιλλήκας μου και δεν κάνει εμφάνιση? Πως και δεν εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο έξω από την Ελληνική πρεσβεία με τα άλλα δύο στρουμφάκια, τους κολλητούς του να διαμαρτύρεται για την Αντιγόνη? Δεν περνάς κυρά Μαρία δεν περνάς, δεν περνάς Λιλλήκα και με τυραννάς.

Κι εκεί που ήμουνα στο παρά πέντε να ψήσω δύο τηγανητά αυγά στο μέτωπο μου, (ανέβασα πυρετό από την αγωνία), να βγω στους δρόμους με τα τσόκαρα και τις πίττες του Αγίου Φανουρίου, φανερώθηκε ο Γιωργάκης! Κι όχι μόνο φανερώθηκε, όχι μόνο είχε άλλον αέρα (σαν αν μπαίνει η Άνοιξη, ουρανού κατάνυξη ένα πράγμα), ανακοίνωσε πως πάει για πρόεδρος! Ναι αγαπημένοι μου παπαροσύντροφοι, έχουμε νέον υποψήφιο! Παρακαλώ όπως προμηθευτείτε με το κατάλληλο κράνος, υπάρχει και συνέχεια στην τηλενουβέλα!

Ένιωσα τότε ένα ηλεκτρικό ρεύμα να διαπερνάει το δίμετρο κορμί μου, ένιωσα την «ουρανού κατάνυξη», τον άλλο αέρα τον νεοκυπριακό, τον αέρα του Σούπερσταρ. Αλλά κυρίως, ένιωσα, πολλά αέρια να βγαίνουν από ποικίλες εξόδους. Όταν ανακοίνωσε δε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πολλούς διαλόγους με τους πολίτες (οι οποίοι αυτοί διάλογοι έχουν ξεκινήσει από το 2011), κατάλαβα ότι από τα πολλά αέρια που θα αμολούσα, θα βρισκόμουν ή στην σελήνη ή στο γενικό νοσοκομείο.

Νέα ελπίδα στον τόπο λοιπόν, (να είναι καλά οι διάλογοι), νέο ολοκληρωμένο comeback. Είσαι η Ελπίδα μας Γιωργάκη, πήδα μας, πήδα μας κι εσύ όπως μας έχουν πηδήσει και οι προηγούμενοι. Πονάνε ρε τα παλικαριά? Κι εμένα τι με νοιάζει? Έχω κρεμάσει παπάρια μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου, ακόμη ένα πήδημα και θα είμαι η πρώτη αρτίστα που θα βρεθεί στην αρχαία Σαλαμίνα να χορεύει τον χορό του μαδημένου στρουθοκαμήλου…

ΤΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΡΑ

Πηγή: onlycy.com

Send this to a friend