Home Uncategorized Πώς ένας απλός υπάλληλος κατάφερε να κάνει γάμο 100.000 λιρών! (pics)
Πώς ένας απλός υπάλληλος κατάφερε να κάνει γάμο 100.000 λιρών! (pics)

Πώς ένας απλός υπάλληλος κατάφερε να κάνει γάμο 100.000 λιρών! (pics)

Ένας πρώην ιδιωτικός υπάλληλος σε κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέπληξε τους καλεσμένους του κάνοντας έναν γάμο που κόστισε περίπου 100.000 λίρες.

Το παράξενο ήταν ότι ο ετήσιος μισθός του δεν ξεπερνούσε τις 16.000 λίρες. Τελικά, λίγες εβδομάδες αργότερα συνελήφθη για απάτη. Ο Kisok Thavarajah ο οποίος παράλληλα εργαζόταν και σε ένα εργοστάσιο εξέπληξε τους φίλους του με τον πολυτελή γάμο του σε έναν πανάκριβο χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων.

Αργότερα, βέβαια και μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είχε βρει τρόπο και έπαιρνε χρήματα από ένα ATM. Και παρά το μεγάλο ξεφάντωμά του την ημέρα του γάμου του, η αστυνομία δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να συνεχίσει την απάτη του για να αυξήσει την περιουσία του.

Φίλος της νύφης που παρευρέθηκε στο γάμο δήλωσε: «Ο γάμος ήταν καταπληκτικός. Ο Kison είχε πληρώσει για τα πάντα. Κανείς δεν είχε ιδέα πώς είχε βρει τον τρόπο να αντέξει όλα αυτά τα έξοδα αλλά κατάφερε να παντρευτεί σαν τον George Clooney». O 25χρονος Thavarajah, γεννημένος στη Σρι Λάνκα παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, σε μια ινδουιστική τελετή τον Ιούλιο και στη συνέχεια οι δυο τους έκατσαν σε δύο θρόνους που είχαν στηθεί στο πλαίσιο της δεξίωσης στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει.

Όλα παρέπεμπαν σε έναν βασιλικό γάμο και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο απλός υπάλληλος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει και να ξοδέψει τόσα χρήματα ώστε να κάνει αυτό το το γάμο.

Μάλιστα, οι 400 καλεσμένοι έκαναν ένα γεύμα που κόστισε περίπου 150 λίρες το άτομο έχοντας μπροστά τους ένα βασιλικό μενού ενώ όλοι απόλαυσαν σαμπάνια. Μόνο και μόνο η τούρτα των νεονύμφων κόστιζε περίπου 3.500 λίρες. Τελικά, τον προηγούμενο μήνα ο ίδιος παραδέχτηκε την απάτη που είχε οργανώσει με δύο συνεργούς του σε ένα στημένο ATM και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Πηγή: newsbeast

Send this to a friend