Home Uncategorized Θα δακρύσετε! Η αντίδραση 8χρονου όταν έμαθε από τον πατέρα του ότι πέθανε η μαμά του – (video)
Θα δακρύσετε! Η αντίδραση 8χρονου όταν έμαθε από τον πατέρα του ότι πέθανε η μαμά του – (video)

Θα δακρύσετε! Η αντίδραση 8χρονου όταν έμαθε από τον πατέρα του ότι πέθανε η μαμά του – (video)

Η είδηση του θανάτου της μητέρας του ήταν αρκετή για να «σκιστεί» στα δυο η καρδιά του 8χρονου από το Οχάιο.

Τα δυσάρεστα νέα αποφάσισε να του τα πει ο πατέρας του Μπρέντεν Μπίκερσταφ- Κλαρκ, ο οποίος, μάλιστα, βιντεοσκόπησε και το περιστατικό.

Και σα να μην έφτανε το ότι «τράβηξε» την σπαρακτική αντίδραση του γιου του, όταν μαθαίνει ότι η μαμά του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, ανέβασε και το βίντεο στο facebook.

Όπως βλέπετε, ο άντρας κάθισε απέναντι στον μικρούλη και με θλιμμένο ύφος του είπε: «Έχω κάτι να σου πω, εντάξει; Η μανούλα πέθανε χθες το βράδυ».

«Τι; Τι εννοείς; Η μαμά μου; Πώς;» ρώτησε το παιδί τον πατέρα του που του κρατούσε το χέρι.  «Από ναρκωτικά» του απάντησε. Ο μικρός «έπεσε» στην αγκαλιά μιας φίλης του πατέρα του και άρχισε να κλαίει με αναφιλητά.

«Λυπάμαι. Σε αγαπώ. Θέλεις μια αγκαλιά;» συνέχισε ο πατέρας του. Ο γιος του πλέον δεν φαινόταν… ήταν συντετριμμένος και χωμένος στην αγκαλιά της γυναίκας. Το μόνο που ακουγόταν ήταν το σπαρακτικό του κλάμα.

«Αυτό είναι για κάθε χρήστη ναρκωτικών με παιδιά. Σήμερα έπρεπε να πω στον 8χρονο γιο μου πως η μητέρα του πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών χθες το βράδυ. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση και η πραγματικότητα της ασθένειάς μας. Μην αφήσετε αυτή την ασθένεια να κάνει κάποιον να πει στα παιδιά σας πως είστε νεκροί από ναρκωτικά.

Αυτό ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έκανα ποτέ. Ο γιος μου έχασε τη μητέρα του εξαιτίας της ηρωίνης… λίγο δύσκολο να το ακούς. Σας παρακαλώ ζητήστε βοήθεια ώστε τα παιδιά μας να μην υποφέρουν», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το συγκλονιστικό βίντεο που βλέπετε και ανέβασε ο πατέρας στο Facebook.

Ωστόσο, αυτή του η κίνηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που του τα «έχωσαν» επειδή δημοσίευσε τον πόνο και τον θρήνο του παιδιού του στο διαδίκτυο.

Send this to a friend