Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Formula 1: Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ μήνυσε περιοδικό
Formula 1: Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ μήνυσε περιοδικό

Formula 1: Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ μήνυσε περιοδικό

[ad_1]

Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ, Φέλιξ Νταμ, εξήγησε σε γερμανικό δικαστήριο την έκταση του σοβαρού τραυματισμού του πρώην Παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 στο ατύχημα που είχε κάνοντας σκι πριν 3 χρόνια.

Ο Νταμ, που ενεργεί για λογαριασμό της οικογένειας Σουμάχερ, μήνυσε το γερμανικό περιοδικό «Bunte», για ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο 48χρονος έχει ξεκινήσει να περπατάει.

Τη… θαυματουργή αποκατάσταση αρνήθηκε η οικογένεια του «Σούμι», με τον Νταμ να εξηγεί αναλυτικά τι συμβαίνει. «Δεν μπορεί να βαδίσει» είπε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής «δεν είναι σε θέση να σταθεί στα πόδια του ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του».

Στη μήνυση εναντίον του περιοδικού η οικογένεια Σουμάχερ υποστηρίζει το δικαίωμα στην ιδιωτική εικόνα, ενώ η ετυμηγορία αναμένεται μετά τον Οκτώβριο.

Η Ζαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος του Σουμάχερ, είχε πει στο παρελθόν πως ελπίζει ότι «μια ημέρα ο Μίκαελ θα είναι σε θέση να είναι και πάλι μαζί μας», αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο αναγκάστηκε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του περιοδικού σε σχέση με το γεγονός ότι ο «Σούμι» μπορούσε να περπατήσει.

Το Bunte είχε επικαλεστεί φίλο του Γερμανού πρώην πιλότου, σύμφωνα με τον οποίο «ο Μίκαελ είναι πολύ λεπτός, αλλά μπορεί να περπατήσει και πάλι για λίγο με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Μπορεί να κάνει ένα-δυο βήματα, μπορεί επίσης να σηκώσει και το ένα χέρι». Η Κεμ είχε χαρακτηρίσει την είδηση ανεύθυνη.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι οι ισχυρισμοί πως ο Μίκαελ είναι σε θέση να κινηθεί, δεν είναι αλήθεια. Αυτές οι εικασίες είναι ανεύθυνες, επειδή λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, το απόρρητο είναι πολύ σημαντικό γι΄ αυτόν. Δυστυχώς, έτσι δίδονται ψεύτικες ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται», ήταν η δήλωση της Κεμ.

Πηγή: Mirror

[ad_2]

Πηγή: iefimerida.gr

Send this to a friend