Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άλεξ Ραζ στο Larnaka TV: Ο κύριος μέτοχος του Sunny mall μιλάει για την μεγάλη επένδυση που έρχεται στην πόλη μας, ο 24όροφος πύργος, τα πολυτελή διαμερίσματα και τα καταστήματα… έκπληξη (video)
Άλεξ Ραζ στο Larnaka TV: Ο κύριος μέτοχος του Sunny mall μιλάει για την μεγάλη επένδυση που έρχεται στην πόλη μας, ο 24όροφος  πύργος, τα πολυτελή διαμερίσματα και τα καταστήματα… έκπληξη (video)

Άλεξ Ραζ στο Larnaka TV: Ο κύριος μέτοχος του Sunny mall μιλάει για την μεγάλη επένδυση που έρχεται στην πόλη μας, ο 24όροφος πύργος, τα πολυτελή διαμερίσματα και τα καταστήματα… έκπληξη (video)

Το Larnaka TV συνεχίζει τις συνεντεύξεις του και σειρά πήρε ο κ. Άλεξ Ραζ ο οποίος είναι ο κύριος μέτοχος του Sunny mall που αναμένεται να ανοίξει κοντά στο Lidl.

Τον συναντήσαμε στο γραφείο του στην Λάρνακα και απάντησε σε όλα μας τα ερωτήματα. Μιλά για μια επένδυση συνολικού κόστους περίπου 70 εκατομμυρίων που θα φέρει 1000 νέες θέσεις εργασίας.

Μέσα στο εμπορικό κέντρο θα υπάρχουν περίπου 100 καταστήματα, ενώ δίπλα θα υπάρχει ένα πύργος 24 ορόφων με διαμερίσματα πολυτελείας.

Μάθετε τι απάντα για το γεγονός ότι υπάρχουν αντιδράσεις από μικρά καταστήματα στο κέντρο και πολλά άλλα στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω…

Οι σημαντικότερες ατάκες του:

«Πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για τη Λάρνακα να «μεγαλώσει» και να έρθει ένα mall. Είναι σε μια πολύ καλή τοποθεσία και είναι κάτι που η Λάρνακα χρειάζεται. Θα ανοίξουν περίπου 1000 νέες θέσεις εργασίας».

«Δίπλα από το mall θα υπάρχει ένας πύργος με 24 ορόφους με τα πιο πολυτελή διαμερίσματα στη Λάρνακα».

«Περιμένουμε τις άδειες της πολεοδομίας για να ξεκινήσουμε. Θα ολοκληρωθεί περίπου Χριστούγεννα του 2018».

«Χωρίς τον «πύργο» μιλάμε για περίπου 50 εκατομμύρια κόστος. Άλλα 20 εκατομμύρια για τον πύργο».

«Μιλήσαμε με καταστήματα και εταιρείας που θέλουν να είναι στο mall. Θα φέρουμε νέες εταιρείας που δεν είναι τώρα στην Κύπρο. Διάσημες και μεγάλες αλλά δεν μπορούμε να πούμε τώρα ονόματα».

«Πάνω από 100 καταστήματα θα είναι στο mall»

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούν τα καταστήματα του κέντρου. Δεν θα είμαστε απέναντι τους».

«Υπάρχει στο μυαλό κάτι για το μέλλον που θα επενδύσουμε στην Λάρνακα αλλά είναι νωρίς ακόμη».

Send this to a friend