Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σκαλιώτικη τετράδα: Μετά το Karkoona, ετοίμασαν το Looxie (pics)!
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σκαλιώτικη τετράδα: Μετά το Karkoona, ετοίμασαν το Looxie (pics)!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σκαλιώτικη τετράδα: Μετά το Karkoona, ετοίμασαν το Looxie (pics)!

Ένας οδοντίατρος, ένας γεωπόνος, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός και ένας φυσικός, κατάφεραν να δημιουργήσουν πριν μερικούς μήνες το Karkoona, μια εφαρμογή που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ οδηγών με βάση τον αριθμό πινακίδας ίσως ένα από τα πιο εξελιγμένα και χρήσιμα application του σήμερα, στην Κύπρο.

Ο Χρίστος Τσαγκάρης (CEO και back-end developer), ο Αντώνης Τσαγκάρης (CTO, Android developer), ο Στέφανος Ιακωβίδης (Front-end developer) και ο Τεύκρος Ιακωβίδης (Hardware developer, copywriter) (όλοι τους Σκαλιώτες και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό) δεν σταμάτησαν στο Karkoona και πρόσφατα  κυκλοφόρησσαν μια νέα εφαρμογή για Android, το Looxie.

Διαβάστε για τη νέα εφαρμογή: 

Το Looxie είναι μια εφαρμογή για Android (και σύντομα για iOS) που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αιτήματα για φωτογραφίες σε άλλους χρήστες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές!

Πάρα πολλές φορές είχαμε την ίδια απορία: θέλαμε να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Μπορεί να βρισκόμαστε στο κέντρο της Λάρνακας και να θέλαμε να δούμε αν γίνεται πανικός στο Μακένζι ή όχι (και να δράσουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας!). Μπορεί να θέλαμε να δούμε αν γίνεται διαδήλωση στο Σύνταγμα στην Αθήνα (πιθανότητα για διαδήλωση στο Σύνταγμα οποιαδήποτε στιγμή = 50%) και να παρούμε και μερικά πλάνα. Μπορεί ακόμη απλά να θέλαμε να πλάνο από την πλατεία Times στη Νέα Υόρκη από περιέργεια!

2

Το Looxie δημιουργήθηκε για να λύνει αυτές τις απορίες! Ο χρήστης μπορεί να στείλει αίτημα για φωτογραφία με δύο τρόπους: πηγαίνοντας στο χάρτη και βάζοντας “πινέζα” στο σημείο που τον/την ενδιαφέρει ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης για να ψάξει για το μέρος / επιχείρηση που θέλει να δει (πολλές επιχειρήσεις της Λάρνακας έχουν ήδη περαστεί από εμάς και είναι έτοιμες προς αναζήτηση). Οι χρήστες μπορούν επίσης να περάσουν οι ίδιοι τις επιχειρήσεις που δεν έχουν περαστεί από εμάς χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Add a venue” και να κερδίσουν πόντους που θα ξεκλειδώσουν διάφορες επιπλέον λειτουργίες στην εφαρμογή.

Πόντους επίσης κέρδιζει κάποιος χρήστης αν ο παραλήπτης της φωτογραφίας που έστειλε κάνει like στη φωτογραφία του. Οι φωτογραφίες των τριών χρηστών με τους περισσότερους βαθμούς θα κρίνονται στο τέλος του μήνα και ένας από αυτούς θα στέφεται “Photographer of the Month”, με έκθεση των φωτογραφιών του στη σελίδα μας (looxie.co) και στη σελίδα μας στο Facebook.

Screenshot_20160731-122112

Με την εγγραφή στο Looxie, κάθε νέος χρήστης έχει στη διάθεσή του μια First Contact Request που του δίνει τη δυνατότητα να στείλει αίτημα για φωτογραφία σε όλους τους χρήστες του Looxie στον κόσμο ταυτόχρονα! First Contact Requests θα ξαναδίνονται στο χρήστη όταν ανεβαίνει επίπεδο συλλέγοντας πόντους. Επίσης First Contact Requests θα εμφανίζονται περιστασιακά στο χάρτη για συλλογή.

1

Ιδιοκτήτες καταστημάτων, bars, clubs και διαφόρων άλλων επιχειρήσεων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Looxie για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Εγκαθιστώντας το Looxie και επιλέγοντας να είναι εμφανείς στο χάρτη, μπορούν να απαντούν σε Looxie requests που θα στέλνουν οι χρήστες κοντά στο μαγαζί τους με ωραίες φωτογραφίες του χώρου, του φαγητού και των cocktails, μεταξύ άλλων!

1

Μετά από πρόσφατη αναβάθμιση, η εφαρμογή αρχισε να επιτρέπει στους χρήστες τη προσθήκης λεζάντας στις φωτογραφίες τους.

Ιστοσελίδα: http://looxie.co

Εφαρμογή στο Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.saladdressing.looksie

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/Looxieapp/

3

Ομάδα

Αντώνης Τσαγκάρης, Android Developer

Χρίστος Τσαγκάρης, Backend Developer

Στέφανος Ιακωβίδης, Frontend Developer

Τεύκρος Ιακωβίδης, Hardware Developer & Futurist

Αντρέας Ευθυμίου, Social Marketing

Send this to a friend