Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τον Οκτώβριο η δίκη για το φόνο της Ντανιέλας: Αρνήθηκαν ενοχή στο έγκλημα οι Σλάβτσεβ και Αλεξάνδρου!
Τον Οκτώβριο η δίκη για το φόνο της Ντανιέλας: Αρνήθηκαν ενοχή στο έγκλημα οι Σλάβτσεβ και Αλεξάνδρου!

Τον Οκτώβριο η δίκη για το φόνο της Ντανιέλας: Αρνήθηκαν ενοχή στο έγκλημα οι Σλάβτσεβ και Αλεξάνδρου!

Αρνήθηκαν το φόνο της Ντανιέλας Ρόσκα οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες ανθρωποκτονίας, διάρρηξης και κλοπής.

Κατηγορούμενοι είναι οι Βούλγαροι Πλάμεν Πέλοβ, 32 χρόνων, Ντάνιελ Σλάβτσεβ, 31 χρόνων και ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 26 χρόνων, από τη Λάρνακα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέλοβ ζήτησε να του δοθεί επιπρόσθετος χρόνος από το δικαστήριο, προκειμένου ο πελάτης του ν’ απαντήσει στις κατηγορίες, καθότι, όπως εξήγησε, θέλει να εξετάσει κάποια θέματα που προκύπτουν με τον Γενικό Εισαγγελέα. Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο ανέβαλε την υπόθεση για απάντηση στις κατηγορίες, μόνο για τον Πλάμεν Πέλοβ, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι κατηγορήθηκαν για την ανθρωποκτονία της Ντανιέλας Ρόσκα, για συνωμοσία με σκοπό να διαρρήξουν το διαμέρισμά της, για διάρρηξη και κλοπή (ηλεκτρονικών ειδών αξίας 1500 ευρώ), ενώ κατηγορήθηκαν, επίσης, ότι αφού διέρρηξαν το διαμέρισμά της, την έδεσαν ώστε να είναι ανίκανη ν’ αντισταθεί. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν το βράδυ μεταξύ 31ης Οκτωβρίου και 1ης Νοεμβρίου 2015, στο διαμέρισμα του θύματος, στην περιοχή Μακένζι Λάρνακας. Η ακρόαση της υπόθεσης για τους Σλάβτσεβ και Αλεξάνδρου ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου, Και οι τρεις κατηγορούμενοι διατάχθηκαν να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι να παρουσιαστούν ξανά στο Κακουργιοδικείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία, οι δύο Βούλγαροι, μετά από προτροπή του Αλεξάνδρου (διατηρούσε δεσμό με το θύμα), διέρρηξαν το διαμέρισμα της Ντανιέλας με σκοπό την κλοπή χρημάτων, νομιζόμενοι ότι η κοπέλα απουσίαζε. Για κακή της τύχη, όμως, η Ντανιέλα βρισκόταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα οι δύο Βούλγαροι να την κτυπήσουν, να την δέσουν πισθάγκωνα και να εγκαταλείψουν το μέρος. Η Μολδαβή εντοπίστηκε νεκρή την επομένη μέρα από φίλες της.

 

Send this to a friend