Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φ. Κωνσταντίνου: «Μακριά από αρνητική σκέψη…»
Φ. Κωνσταντίνου: «Μακριά από αρνητική σκέψη…»

Φ. Κωνσταντίνου: «Μακριά από αρνητική σκέψη…»

[ad_1]

Φ. Κωνσταντίνου: «Μακριά από αρνητική σκέψη...»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.  

Για την απόφαση της ΚΟΠ, για κάθοδο ξένων διαιτητών στον τελικό κυπέλλου…  

«Αυτό που ευχόμαστε είναι η απόφαση αυτή να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού. Οι ποδοσφαιριστές να μπουν να αγωνιστούν μακριά από αρνητική σκέψη και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο που να ικανοποιήσουν τις 12.000 που θα βρεθούν στο γήπεδο».  

Για την τιμή των εισιτηρίου του Απόλλωνα που καθορίστηκε στα 35 ευρώ και για τα παράπονα που έγιναν…  

«Θα είναι κατάμεστο το Τσίρειο το βράδυ της 18ης Μαΐου. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου  στη μέση. Ουδέποτε θα ικανοποιούνται όλοι. Πάντα θα υπάρχουν τα παράπονα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα για τον καθένα. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Ο κόσμος θα εξαντλήσει με συνοπτικές διαδικασίες τα εισιτήρια».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…  

«Ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει απολύτως τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουμε τις επιλογές για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.Ο τελικός απέχει, δεν τον σκεφτόμαστε. Μπορεί να περιμένει ακόμα μια βδομάδα για να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτόν».

Αν έγινε σκέψη να αγωνιστούν Παρασκευή με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος…  

«Υπάρχει μια σκέψη και θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα δούμε από κοινού πως θα πράξουμε. Δεν αποκλείεται, αλλά δεν έχει συζητηθεί ακόμα. Είναι μια σκέψη που ίσως κοινοποιήσουμε στην ομοσπονδία την επόμενη βδομάδα».

Ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο Σακέτι είναι εκτός λόγω τιμωρίας, όπως και οι τραυματίες Μακρίδης, Ελίζιο και Σλάβτσεφ. Ο Γκίε ίσως είναι στην αποστολή, ενώ διαθέσιμος είναι ο Μέζγκα. 

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend