Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συγκλονιστικές λεπτομέρειες και νέες αποκαλύψεις για τον φόνο του γνωστού ως «ο Γιώτης ο Καμαρκώτης»!
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες και νέες αποκαλύψεις για τον φόνο του γνωστού ως «ο Γιώτης ο Καμαρκώτης»!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες και νέες αποκαλύψεις για τον φόνο του γνωστού ως «ο Γιώτης ο Καμαρκώτης»!

Είχαν διαφορές με φόντο… τα ναρκωτικά, πιστεύει η αστυνομία όσον αφορά τα κίνητρα της νέας εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου, γνωστού ως «ο Γιώτης ο Καμαρκώτης» ή «το κορμί», κάτοικου Καμάρες Λάρνακας, ο οποίος δέχθηκε αριθμό σφαιρών από τον φερόμενο ως δράστη Γιώργο Γεωργίου Ξιούρουππα, 45 χρόνων, ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων, από την Αραδίππου. 

Ο “ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” όμως έμαθε νέες επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το νέο φονικό και σας τις αποκαλύπτει:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”, θύμα και καταζητούμενος ήταν παλιοί γνώριμοι και είχαν φιλικές σχέσεις… Πριν μερικές μέρες, όμως, ο Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε συλληφθεί από την αστυνομία σχετικά με υπόθεση κατοχής μικρής ποσότητας ναρκωτικών (14 γραμμάρια κάνναβης) και πίστευε ότι ο Ξιούρουππας τον είχε «καταδώσει» στις διωκτικές αρχές. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το ίδιο βράδυ θύμα και φερόμενος ως δράστης του φονικού είχαν προηγουμένως συναντηθεί τυχαία σε άλλο νυχτερινό κέντρο της Λάρνακας, όπου λογομάχησαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Χριστοδούλου κτύπησε τον Ξιούρουππα. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγα λεπτά πριν το φονικό, υπάλληλοι του «Perfector» ζήτησαν από τον Χριστοδούλου να μην εισέλθει στο κέντρο, ενημερώνοντάς τον ότι ο Ξιούρουππας ήταν μέσα και κρατούσε πιστόλι. Ο Χριστοδούλου, όμως, αγνόησε τις προειδοποιήσεις και μπήκε στο κέντρο. Κι ενώ ο 39χρονος καθόταν στο μπαρ, σε κάποια στιγμή τον πλησίασε ο Ξιούρουππας και… τον γάζωσε στην κυριολεξία, ρίχνοντας αριθμό σφαιρών εναντίον του με πιστόλι που σύμφωνα με την αστυνομία κατείχε παράνομα. Ο 39χρονος σωριάστηκε νεκρός στο πάτωμα. Βρέθηκε ανάσκελα μέσα σε λίμνη αίματος.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και σύγχυση στο κέντρο και ο 45χρονος τράπηκε αμέσως σε φυγή, εγκαταλείποντας το μέρος με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα.

Μετά το πέρας της αυτοψίας, ο κ.Σοφοκλέους είπε ότι το θύμα δέχθηκε μεγάλο αριθμό σφαιρών (δεν ήταν σε θέση να πει ακριβές αριθμό, αλλά εκτιμάται ότι είναι πέραν των δέκα) σε διάφορα μέρη του σώματός του, στο κεφάλι, στο στήθος, στην κοιλιακή χώρα, στα πόδια και στα χέρια. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Από την σκηνή παρελήφθησαν 13 κάλυκες!!!

 

Send this to a friend