Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δείτε ποια παρέα διασκέδαζε σε τρελούς (Greek Kings ) ρυθμούς στο DSTRKT (pics)!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δείτε ποια παρέα διασκέδαζε σε τρελούς (Greek Kings ) ρυθμούς στο  DSTRKT (pics)!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δείτε ποια παρέα διασκέδαζε σε τρελούς (Greek Kings ) ρυθμούς στο DSTRKT (pics)!!!

Νυχτερινή έξοδο πολύ δυνατής παρέας είχαμε το βράδυ της 31ης Μαρτίου στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο new entry της Λάρνακας που λέγεται DSTRKT!!!

Ο φακός του LARNAKA TV που άρχισε τις περιπολίες και τα βράδια (θα αυξηθούν κατά πολύ τους επόμενους μήνες) εντόπισε να διασκεδάζουν σε έξαλλους ρυθμούς «δυνατά» ονόματα.

Μιλάμε για τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας Λούη Δημητρίου, τους διαιτητές Δημήτρη Μασιά και Βασίλη Δημητρίου, καθώς επίσης και τον  γνωστό σε όλους στην επαρχία Λάρνακας και όχι μόνο Μίκη Τσαγγάρη (Λίγοι γνωρίζουν τον επίθετο του καθώς για όλους εμάς είναι ο αυθεντικός και ακομπλεξάριστος «Μίκης» μας…).

Να σημειώσουμε ότι ο κ.Λούης Δημητρίου διαμένει στη Λάρνακα όπως επίσης και ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου. Από την άλλη ο Δημήτρης Μασιάς διαμένει στο Λιοπέτρι αλλά συχνά-πυκνά επισκέπτεται την πόλη μας επειδή έχει πολλούς καλούς φίλους και συναδέλφους.

Λούης Δημητρίου και Δημήτρης Μασιάς όπως έχουμε πληροφορηθεί διατηρούν μία πολύ καλή και φιλική σχέση εδώ και χρόνια πολύ πιο πριν ο πρώτος εμπλακεί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φώτο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας από την νυχτερινή έξοδο των τεσσάρων που τράβηξαν τα περισσότερα φώτα στο τρελό πάρτι του Greek Kings στο DSTRKT.

1 2

Send this to a friend