Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νεκρή στην ταράτσα η 58χρονη ελλείπουσα! Βρέθηκε μέσα σε ντεπόζιτο
Νεκρή στην ταράτσα η 58χρονη ελλείπουσα! Βρέθηκε μέσα σε ντεπόζιτο

Νεκρή στην ταράτσα η 58χρονη ελλείπουσα! Βρέθηκε μέσα σε ντεπόζιτο

Αναγνωρίστηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα – Ανήκει στην 58χρονη ελλείπουσα – Την εντόπισαν ένοικοι μέσα σε ντεπόζιτο – Αγνοείτο από την περασμένη Τρίτη – Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Στην 58χρονη ελλείπουσα Σοφρωνία Παπαρίδου ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 6 και 30 το απόγευμα στην ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ένοικοι της πολυκατοικίας που γνώριζαν ότι η άτυχη 58χρονη συνήθιζε να βγαίνει στην ταράτσα, το απόγευμα διενήργησαν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρίσκεται εκεί.

Σε κάποια στιγμή οι ένοικοι άνοιξαν ντεπόζιτο της ταράτσας όπου εντόπισαν σε αυτό την 58χρονη η οποία όπως διαφάνηκε το άνοιξε και κλείστηκε μέσα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ για αυτοψία κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Στην εν λόγω πολυκατοικία, η οποία βρίσκεται απέναντι από την οικία της 58χρονης, έσπευσαν και οι συγγενείς της Σοφρωνίας Παπαρίδου όπου αναγνώρισαν τη σορό της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η 58χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ελλείπει από την οικία της από την περασμένη Τρίτη ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend