Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή Showbiz! Το «διέλυσαν» ένα βήμα πριν τον γάμο
Αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή Showbiz! Το «διέλυσαν» ένα βήμα πριν τον γάμο

Αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή Showbiz! Το «διέλυσαν» ένα βήμα πριν τον γάμο

[ad_1]

Οι δύο τους τα τρία χρόνια που ήταν μαζί έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας σκόπευαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας εντός του 2016. Φαίνεται όμως ότι αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά και χωρίς οποιεσδήποτε εντάσεις

Ο λόγος για τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και το γνωστό μοντέλο Αντρια Δημητρίου, την 24χρονη καλλονή από τη Λάρνακα, που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθεί τόσο σε καλλιστεία στην Κύπρο, όσο και σε διεθνές διαγωνισμό.

Το πρώην πλέον ζευγάρι τους τελευταίους δυο μήνες δεν είναι μια μαζί, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να «διαλύσουν» την σχέση τους, χωρίς να το «διαλαλούν» δημόσια κρατώντας όπως όλα αυτά τα χρόνια χαμηλό προφιλ.

Η 24χρονη καλλονή συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ με επιτυχία, βλέποντας μάλιστα και τις «μετοχές» της το τελευταίο διάστημα στο χώρο να ανεβαίνουν, κλείνοντας ολοένα και περισσότερες δουλειές, ανήκοντας πια στο δυναμικό του Umbrella modeling, ενώ ο Χρήστος Χρήστου έχει αφοσιωθεί στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος με στόχο να αποτελέσει το ΕΛΑΜ την έκπληξη των Βουλευτικών εκλογών το Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[ad_2]

Source link

Send this to a friend