Guru Cafe Lounge

Guru Cafe Lounge

Ένας high street χώρος με μουσική από Djs, με διεθνής κουζίνα και sushi, με φρέσκο καφέ όλες τις ώρες και με θέα την πανέμορφη θάλασσα. Αυτό είναι το Guru CaФé Lounge μέσα σε δύο γραμμές που τα λένε πραγματικά όλα! Επειδή, όμως, καιγόμασταν να μάθουμε περισσότερα, επικοινωνήσαμε με την ιδιοκτήτριά του, Mαρία Καντάρα, για να μας τα πει.

Ο χώρος, λοιπόν, είναι βάσει των προδιαγραφών της αλυσίδας GURU οπού κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο. Μέσα στη φιλοσοφία του franchise είναι να δώσει το μήνυμα της παγκόσμιας συμβίωσης, όπου με τη μουσική επένδυση από τον resident dj, την τέχνη και το lifestyle του χώρου, τα εδέσματα, τους καφέδες και τα κοκτέιλ, γίνονται αναφορές στην κουλτούρα πολλών χωρών.

Οι προτάσεις για καφέ είναι μοναδικές, με το Guru Coffee Blend, με χαρμάνι από Ινδία και Κολομβία, αλλά και το φαγητό δεν στερείται καθόλου πρωτοτυπίας. Το κάρυ καρύδας με γαρίδες και μπανάνα, το βοδινό με λαχανικά και σάλτσα από μαύρο φασόλι, η πανακότα με το κοκκινογούλι, τα λεμονόριζα και η σάλτσα passion είναι μόνο μερικά από τα διεθνή πιάτα που θα σας καταπλήξουν θετικά. Εκτός από τις πολλές επιλογές κρασιών, τα κοκτέιλ του μαγαζιού, όπως το Σιάμ Σιάμ με τζίτζερ, κόλιανδρο και φρέσκο λαιμ, το Σαϊγόν με ακαβέ νέκταρ και το τσίλι, σας χαρίζουν μοναδικές «αλκοολούχες» εμπειρίες.

Φοινικούδες,  24664690

Send this to a friend