Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!!! (Webseries)
Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!!! (Webseries)

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!!! (Webseries)

H θεατρική ομάδα ArtOn & ΘέατρΟΝ σε συνεργασία με το Larnakaonline σας παρουσιάζει μια θεατρική σειρά μέσα από την σελίδα μας.

Πρόκειται για μια μίνι σειρά επεισοδίων που θα παρακολουθείτε αγαπητοί συμπολίτες την προσπάθεια μιας παρέας να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που βάζει η σημερινή εποχή.

Στην προσπάθεια αυτή προσθέστε και τσακωμούς για οπαδικές και κομματικές προτιμήσεις, διαφωνίες περί επαγγελματικής αποκατάστασης και φυσικά το συστατικό που δεν λείπει από καμιά κωμική σειρά, έστω και αν είναι μίνι, πολλούς έρωτες, αγάπες και ίντριγκες: Προβλήματα και καθημερινές συζητήσεις δηλαδή της σημερινής μας κοινωνίας!

Το Arton&ΘέατρΟΝ  ειδικεύεται στις αισθηματικές κωμωδίες καθώς μας έχει παρουσιάσει ήδη τρείς τέτοιες από το 2012 όταν δημιουργήθηκε η ομάδα. Τα έργα ήταν: Το ομότιτλο “Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ”, “Στο στρώμα του Νίκου” και το “barΡΟΥΦΑ” όλα έργα του Σπυρίδωνα Π.Κ . Σπύρου που μας έχει συνηθίσει σε θεατρικές  παραστάσεις γεμάτες κωμικές καταστάσεις και φυσικά άφθονο γέλιο.

Ας ελπίσουμε ότι το ArtΟΝ & ΘέατρΟΝ θα σας κάνει να περάσετε όμορφα και πάλι, αυτή τη φορά όμως όχι στο θέατρο αλλά στον καναπέ σας μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας… Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα έξι επεισόδια της σειράς (00-05).

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend