Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έσπασαν στο ξύλο τους μαθητές ομάδας βόλεϊ του γυμνασίου Δροσιάς: Διαβάστε ρεζιλίκια…
Έσπασαν στο ξύλο τους μαθητές ομάδας βόλεϊ του γυμνασίου Δροσιάς: Διαβάστε ρεζιλίκια…

Έσπασαν στο ξύλο τους μαθητές ομάδας βόλεϊ του γυμνασίου Δροσιάς: Διαβάστε ρεζιλίκια…

Σύμφωνα με πληροφορίες του TvOne News, η ομάδα βόλεϊ μαθητών του γυμνασίου επισκέφθηκε το γυμνάσιο Βεργίνας, για ένα υποτίθεται φιλικό προγραμματισμένο αγώνα, στον οποίο και αναδείχθηκαν νικητές.

Κατά την αναχώρηση τους όμως από το σχολείο που τους φιλοξενούσε, 30 περίπου μαθητές φέρεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες γονέων, να έστησαν καρτέρι στην ομάδα του αντίπαλου σχολείου, όπου και άρχισαν να τους εξυβρίζουν.

Ακολούθησαν σπρωξιές και εκφοβισμοί, ενώ το επεισόδιο έληξε με την μεταφορά μαθητών του γυμνασίου Δροσιάς στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού έφεραν χτυπήματα στον αυχένα και το κεφάλι.

Για καλή τύχη των μαθητών στο διπλανό στάδιο ΓΣΖ διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Ανόρθωση, για τις ανάγκες του οποίου υπήρχε αστυνόμευση στην περιοχή, έτσι η αστυνομία έφτασε αμέσως στη σκηνή προλαμβάνοντας  τα χειρότερα.

Γονείς προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία όπου και λήφθηκαν καταθέσεις για το περιστατικό, ενώ ο διευθυντής του γυμνασιού Δροσιάς κατέγραψε με τη σειρά του τα γεγονότα, με βάση τις περιγραφές που δόθηκαν.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι τα παιδιά που επιτέθηκαν στην αντίπαλη ομάδα είναι ηλικίας 13-14 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από εκείνα έχουν ενεπλάκησαν ξανά στο παρελθόν σε επεισόδια χουλιγκανισμού.

Οι μαθητές που επιτέθηκαν στα παιδιά του σχολείου που φιλοξένησαν για τον αγώνα, αποβλήθηκαν για έξι ημέρες.

Πηγή: http://tvonenews.com.cy/

Send this to a friend