Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αυτοί είναι οι λόγοι που γίνονται εργασίες στο XS Night & Day Club στο Μακένζι!
Αυτοί είναι οι λόγοι που γίνονται εργασίες στο XS Night & Day Club στο Μακένζι!

Αυτοί είναι οι λόγοι που γίνονται εργασίες στο XS Night & Day Club στο Μακένζι!

Το 2015 για τους πλείστους ελέω της οικονομικής κρίσης ήταν καταραμένο, όπως βέβαια και για τους ιδιοκτήτες του XS Night & Day Club στο Μακένζι. Η μεγαλύτερη οικονομική επένδυση που έγινε στην περιοχή τα τελευταία χρόνια,  το περσινό καλοκαίρι όχι μόνο δεν δούλεψε,  αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (Μέσα Ιουλίου και ολόκληρο τον Αύγουστο) δεν άνοιγε καθόλου τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί.

Εάν κάποιος περάσει τώρα από το μαγαζί, θα αντιληφθεί ότι γίνονται διάφορες εργασίες. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για ολοκληρωτική αλλαγή και μεταμόρφωση.

Ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» βγήκε για σεργιάνι το πρωί στην περιοχή Μακένζι και σας αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που την δεδομένη στιγμή υπάρχει εργοτάξιο στο XS Night & Day Club:

-Για να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας το συγκεκριμένο μαγαζί,  με βάση τους κανόνες της Πολεοδομίας βγήκε απόφαση για να πάει τρία μέτρα πίσω η πρόσοψη του XS. Έτσι οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να γίνουν τώρα οι συγκεκριμένες εργασίες (επί της ευκαιρίας θα αλλάξει και η αρχιτεκτονική της πρόσοψης) για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα την ερχόμενη θερινή περίοδο, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις (Θα προχωρήσουν και άλλα μαγαζιά της περιοχής σε αλλαγές μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών).

Όπως έχουμε επιπλέον πληροφορηθεί, δεν θα αλλάξει  το concept του νυχτερινού μαγαζιού: Θα παραμείνει δηλαδή club (που ήταν η βάση του), και γίνονται διάφορες σκέψεις από τους ιδιοκτήτες για το πώς θα επαναφέρουν και πάλι το XS, όπως ήταν στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του…

Send this to a friend