Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ο άνθρωπος των διακρίσεων και των 4 dan μιλά στο larnakaonline και κάνει τη δική του έκκληση στον Δήμο (video)

Ο άνθρωπος των διακρίσεων και των 4 dan μιλά στο larnakaonline και κάνει τη δική του έκκληση στον Δήμο (video)

0

Ο Βαγγέλης Σταυρινού είναι ένας καταξιωμένος αθλητής του καράτε. Μετρά αμέτρητες συμμετοχές σε διάφορα πρωταθλήματα. Έχει κερδίσει τίτλους, μετάλλια και σίγουρα είναι γνωστός στον χώρο του αθλήματος.
Το larnakaonline, επισκέφθηκε τον συμπολίτη μας Βαγγέλη, ο οποίος μας άνοιξε το σπίτι του και μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Μπορεί πολλοί απ’ εμάς να πιστεύομε ότι το καράτε δεν είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στα παιδιά μας. Ο κ. Σταυρινού έχει διαφορετική άποψη. Αξίζει να την μάθετε και να την ακούσετε…
Μερικές σημαντικές ατάκες από την συνέντευξη:

«Το καράτε είναι άθλημα. Δεν είναι βάρβαρο άθλημα. Σε ένα αγώνα μπορεί να έχεις έναν τραυματισμό αλλά εγώ ασχολούμαι 22 χρόνια και δεν χτύπησα ποτέ».
«Δεν έχει αρνητικά το καράτε».
«Το σωματείο έγινε έτσι ώστε οι αθλητές να μπορούν να λαμβάνουν μέρος στα παγκύπρια πρωταθλήματα και στο εξωτερικό. Να αντιπροσωπεύουν την Κύπρο μας σε διεθνείς αγώνες. Δεν θα γίνουν όλοι πρωταθλητές. Θα κερδίσουν πολλά πράγματα. Θα μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά και πολλά άλλα».
«Τα παιδιά σιγά-σιγά τα τελευταία χρόνια δεν είναι κολλημένοι στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περισσότερη ανταπόκριση στο καράτε».