Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Συγκλονίζει ο Μάριος Πολυβίου όταν μιλά για την ΑΕΚ: «Μπήκα στο σπίτι και βρήκα τον γιο μου να κλαίει στο μπάνιο» (videos)

Συγκλονίζει ο Μάριος Πολυβίου όταν μιλά για την ΑΕΚ: «Μπήκα στο σπίτι και βρήκα τον γιο μου να κλαίει στο μπάνιο» (videos)

0

Σημερα το larnakaonline σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάριου Πολυβίου. Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλά για την μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ, και θυμάται διάφορες ιστορίες.

Αυτή που συγκλονίζει είναι όταν αναφέρεται για την ημέρα που η ΑΕΚ έπεσε στην Β’ κατηγορία και την αντίδραση του γιου του.

Διαβάστε επίσης πιο κάτω αποσπάσματα της συνέντευξης. Μάθετε τι λέει για την σημερινή ΑΕΚ, τον Άντρο Καραπατάκη, αν θα επέστρεφε στα διοικητικά, τις σχέσεις του με τον Θωμά Κυριάκου, τις δικές του εμπειρίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
«Η ΑΕΚ έχει φθάσει σε ζηλευτά επίπεδα, έχει μια εξαιρετικά ικανή διοίκηση και τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

«Ήταν ένα όνειρο για τον κάθε ΑΕΚτζή μια μέρα η ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο, αλλά φάνταζε τόσο μακρινό να γίνει και η διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη έχει καταφέρει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα».

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε ΑΕΚτζήδες».

«Για ένα γκολ πέρσι χάσαμε τον τίτλο».

«Δεν βλέπω η ΑΕΚ να είναι σούπερ ομάδα. Είναι μια καλή ομάδα που έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Το ΓΣΖ δεν είναι η έδρα που έπρεπε να έχει η ομάδα».

«Εγώ την ΑΕΚ την θέλω να τερματίσει πιο ψηλά από πέρσι. Για να είμαστε όμως πιο ρεαλιστές, αν η ΑΕΚ μπορέσει και διατηρηθεί στις πρώτες τρεις-τέσσερις θέσεις και φέτος, τότε δείχνει ότι η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό και αυτό θα της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί το πρωτάθλημα».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διοικητικό κενό. Η ΑΕΚ έχει μια διοίκηση η οποία θα είναι εκεί για πολλά χρόνια. Κάνει φοβερή δουλειά και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν άλλο. Δίπλα στην ομάδα είμαι και προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ».

«Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερο κόσμο απ’ ότι διαχρονικά έκανε. Θυμάμαι αγώνες εκτός έδρας με 30 φιλάθλους και θυμάμαι εντός έδρας με 200 φιλάθλους. Αυτό πλέον δεν παρατηρείται. Ευελπιστούμε με το νέο γήπεδο να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο».
«Έχουμε γνωρίσει αρκετές χαρές αλλά και λύπες στη δική μου παρουσία στα διοικητικά. Το καλοκαίρι που έφυγα η ομάδα είχε υποβιβαστεί. Ήταν ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση που είχα γνωρίσει στη ζωή μου».

«Οι σχέσεις με τον Θωμά Κυριάκου ήταν και είναι καλές. Στο διοικητικό συμβούλιο είναι γνωστό ότι είχαμε αρκετές συγκρούσεις και διαφωνίες με τον πρόεδρο, με αποτέλεσμα τη δική μου αποχώρηση. Οι σχέσεις μας όμως σε προσωπικό επίπεδο ήταν και παραμένουν πολύ καλές».

«Ο παίκτης ο οποίος είχα εμπλακεί στη διαδικασία της μεταγραφής του ήταν ο Έκτορ Γκονζάλεζ. Θυμάμαι τον Ρέι. Παίκτες που είχαν προσδώσει μια διαφορετική νότα».

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά την απογοήτευση του γιου μου όταν η ομάδα έπεσε στην Β’ κατηγορία και μαθηματικά. Είχα επιστρέψει από τον αγώνα στην Πάφο. Ήταν 7-8 χρόνων και δεν τον πήρα σε εκείνο τον αγώνα. Θυμάμαι ότι μπήκα στο σπίτι και τον έψαχνα και τον βρήκα στο μπάνιο να κλαίει. Είναι στιγμές οι οποίες είχαν αφήσει πικρία και στην οικογένεια και σε μένα προσωπικά».

«Έχω φίλους τους οποίους έχω την χαρά και την ευλογία να τους έχω από τα μαθητικά χρόνια».